Una temporada dura. En aquest cas, la dicotomia és evident. L’equip, l’Union Berlín, ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria per primera vegada en la història de l’Alemanya reunificada. El jugador, Marc Torrejón, ha tingut nul·la participació en aquest èxit. Així les coses, el nou equip de la Bundesliga ha decidit no prolongar el contracte del central mataroní, que finalitzava aquest 30 de juny.

Torrejón arrencava la temporada arrossegant una lesió muscular, però el mateix jugador explica que “ja durant el mes de desembre estava del tot recuperat i no han comptat amb mi.” De fet, el defensa de la capital del Maresme no ha disputat ni un sol minut de competició i només ha entrat a la convocatòria de dos partits; l’empat al camp del Greuther Fürth i la victòria a casa davant l’Hamburg. L’Union Berlín va aconseguir l’ascens superant l’Stuttgart en una eliminatòria final (Relegation), però Marc Torrejón tampoc va poder participar en aquests partits.

Així doncs, s’acaba una etapa en la carrera del defensa mataroní. Han sigut set anys a Alemanya amb èxits notables, de Kaiserslautern a Berlín passant per Friburg. Té 33 anys i la clara voluntat de “seguir jugant. M’és igual si a l’estranger o en algun equip del futbol espanyol.” A la Lliga ja va tenir experiències amb l’Espanyol, el Racing de Santander i el filial del Màlaga. Justament el conjunt andalús és una de les seves possibles destinacions. Mentrestant, Marc Torrejón ha gaudit d’uns dies de vacances a la seva ciutat.