Bon ambient en el partit de campions. Foto: UD Molinos.

El Molinos guanya el partit de campions contra el Mataró

L’equip blanc-i-blau segueix endavant a la Copa Catalunya Amateur

Una tanda de penals eterna, inacabable, més llarga que un dia sense pa. Va ser el clímax d’un partit realment atractiu entre dos equips mataronins que aquesta temporada han sigut campions de les seves respectives categories. El CE Mataró ha guanyat la lliga de 2ª Catalana i l’any que ve jugarà a 1ª. La UD Molinos ha guanyat la de 3ª per aconseguir l’ascens a 2ª. Un derbi de la capital del Maresme amb tots els ingredients i emmarcat en la Copa Catalunya Amateur que es va disputar al Municipal de Vista Alegre-Molins. Al final, després d’un 2-2 i de 26 penals, la victòria va ser pel conjunt que jugava a casa.

Va haver-hi temps pel reconeixement mutu entre un i altre equip abans de l’inici de les hostilitats. Javi Bustos, peça cabdal del Molinos en la seva magnífica campanya, va fer el primer gol del partit. L’exjugador del CE Mataró obria la llauna minuts abans de l’aparició d’un altre nom il·lustre.

Samuel Bayón, protagonista en aquest tram final de temporada, feia l’empat abans del descans transformant un penal. Després, en vindrien 26 més (a la tanda). Encara quedava temps, però, per una segona part que semblava conduir a la victòria de l’equip que exercia com a local. El Molinos tornava a situar-se per davant amb un gol d’Artero, però el Mataró forçaria els penals gràcies a l’oportunisme d’Isma a les acaballes del partit (2-2).

13 rondes i 26 penals després, el Molinos va poder celebrar la victòria i la classificació per jugar la següent fase de la Copa Catalunya Amateur. Final de festa que premiava la voluntat del conjunt local en una temporada que ha sigut històrica pel futbol mataroní.