Un partit d'arxiu del Cirera. Foto: UD Cirera

El Cirera empata amb el Molinos i jugarà la promoció d’ascens

El Cerdanyola AEiLL, en canvi, baixa a 4ª Catalana

El Cirera necessitava guanyar el seu partit si el Vilassar de Mar B també feia els deures al camp del Montsant. En cas d’una ensopegada del rival comarcal en l’última jornada de lliga, el conjunt mataroní assegurava la segona plaça amb independència del seu resultat. I això és el què va acabar passant. El Cirera va empatar amb un Molinos ja campió de lliga (1-1), però la derrota del Vilassar de Mar B al camp del Montsant (2-0) permet als mataronins jugar la promoció d’ascens a 2ª Catalana.

Jorge Manrique avançava el Molinos en els primers minuts de partit. L’equip blanc-i-blau, malgrat jugar amb el títol i l’ascens a la butxaca, va competir amb l’ètica de treball que l’ha acompanyat durant tota la temporada. El Cirera, evidentment, tenia un estímul més important i ho va fer saber amb el gol de l’empat. Álvaro Yustos faria l’1-1 definitiu encara a la primera part.

El Vilassar de Mar B perdia des del minut tres al camp del Montsant i, a les acaballes del partit, va encaixar el 2 a 0 davant un rival que necessitava la victòria per salvar-se. La notícia va arribar a Mataró i el Cirera ja va poder respirar tranquil en els últims minuts del derbi local. El Molinos puja com a campió i el Cirera ho intentarà fer com a subcampió després de superar la promoció d’ascens.

L’altra cara de la moneda és el descens consumat del Cerdanyola AEiLL. Malgrat tancar la temporada amb una golejada espectacular a Premià de Dalt (0-4), un triple empat a punts amb Masnou Atlètic i Montgat condemna els mataronins a 4ª Catalana. D’aquesta manera, Cerdanyola i Pla d’en Boet (cuer de 3ª amb 25 punts) també compartiran categoria la temporada que ve però ho faran a l’última divisió.