Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró torna al camí del a victòria

Els groc i negres superen 2-3 al Sarrià.

El CE Mataró va aconseguir dissabte una important victòria, després de dues jornades sense vèncer i haver perdut l'avantatge que tenia davant el Turó Peira. Els de la capital del Maresme van superar 2-3 el Sarrià i saben que una setmana més, faci el que faci el seu gran rival, seguiran sent líders.

El partit es va posar de cara a la primera part, quan Aitor González va avançar al conjunt groc i negre amb el 0-1 amb el que es va arribar al descans. A la represa, els locals van aconseguir empatar el matx, però sis minuts després sería Kique qui tornaria a posar l'equip per davant en el marcador. L'alegria duraria poc, perquè el Sarrià empatava dos minuts més tard. Aquesta vegada, però, no es van escapar els punts i en el tram final de partit va aparèixer de nou Aitor per rescatar la victòria final pel CE Mataró.