Un CE Mataró - Sant Pol. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró tanca amb derrota una temporada històrica

El Sant Pol supera el campió i certifica la permanència (2-1)

El Club Esportiu Mataró no va poder culminar amb una última victòria la temporada del seu retorn a 1ª Catalana. El Sant Pol, que necessitava els punts per assegurar la seva permanència a la categoria, va imposar aquest ímpetu competitiu per guanyar un partit que, en efecte, confirma la continuïtat del conjunt maresmenc a 2ª Catalana.

El Sant Pol es va avançar a la primera part, minut 30, amb gol d’Ivan Sebastián. Adrià Pacheco va fer el segon en el primer quart d’hora de la represa per duplicar una diferència que ja seria definitiva. El Mataró, mitjançant Toni Muñoz, feia el 2 a 1 quan encara quedaven més de vint minuts de partit. Hi havia temps, però el conjunt local va saber fer-se fort en defensa per conservar una victòria vital pels seus interessos.

El Mataró ja ho tenia tot fet. Campió de lliga i nou equip de 1ª Catalana, tanca la temporada amb 75 punts i un balanç de 23 victòries, 6 empats i 5 derrotes. 83 gols a favor i 37 en contra. Destaca, també, el fortí que ha construït el conjunt groc-i-negre a casa. Cap derrota com a local és un registre que el Mataró no assolia des de fa més de quatre dècades.

Més enllà dels números, el Mataró ha imposat aquesta temporada una idea de joc i una capacitat futbolística que els rivals de la categoria no han pogut contestar. El Mollet ha arribat al tram final en un magnífic estat de forma, però no ha tingut temps de desbancar un Mataró que havia establert les bases de l’èxit ja a la primera volta. El CE Mataró jugarà la temporada que ve a 1ª Divisió Catalana.