Nova victòria dels mataronins. Foto: R.G.

El CE Mataró segueix amb la seva marxa imperial

Victòria davant el Young Talent per 2-0 i cinc punts d'avantatge respecte el segon.

El CE Mataró segueix amb la seva marxa imperial, i diumenge va superar al Young Talent per 2-0 en una nova victòria. Aquesta permet als mataronins obrir un forat de cinc punts respecte el segon classificat i de set respecte el tercer. Un ritme de punts espectacular amb un únic objectiu: aconseguir l'ascens a Primera Catalana per la via ràpida.

Futbol CE. Mataró - Young Talent. Foto: R.Gallofré

Els mataronins van dominar davant el conjunt visitant, però no van gaudir d'ocasions fins que passada la mitja hora, una falta de Dani Prieto era rebutjada per la barrera i això despistava al porter del Young Talent. 1-0 i tranquil·litat fins al descans.

A la represa, Creus va aconseguir de xut creuat a l'escaire el segon gol del partit. El Mataró mantenia la possessió i les ocasions, i va poder aconseguir fer el tercer en una falta d'Aitor González que va anar al pal. Al final, el resultat ja no es va moure i els mataronins van sumar la vuitena victòria de la temporada.