El CE Mataró va perdre una bona oportunitat per acostar-se encara més al líder de la categoria, la Guineueta. Els mataronins visitaven el Sant Pol amb la intenció de posar pressió al primer classificat. Però no va poder ser tot i tenir una jornada propícia: els mataronins van empatar, idèntic resultat de la Guineueta i per tant, la distància entre uns i altres es manté.

El partit va ser tal i com s'esperava: complicat. Els santpolencs es troben en cinquena posició i són un dels equips durs de la categoria, sobretot al seu camp. Però el duel maresmenc es va posar de cara gràcies a un gran gol de Dani als deu minuts de la segona part. Per desgràcia pels groc i negres, en temps de descompte els blanc i vermells van aconseguir empatar el matx i frenar les aspiracions dels de la capital del Maresme.

La setmana vinent serà clau: la Guineueta rep la visita del Sant Pol i els mataronins reben al Districte 030, el filial del Sant Andreu que a la primera volta va golejar els d'Alberto Aybar per 0-3. Una jornada que pot marcar el tram final de temporada.