Nova victòria del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró guanya a Badalona i ja acaricia l’ascens

Els de Raúl Monroy aprofiten una nova punxada del Turó Peira sumant els tres punts al camp del Young Talent (2-3)

Bon calendari, 8 punts d’avantatge i goal average a favor a 8 jornades pel final, i la dinàmica de l’equip sumada a la del gran rival per l’ascens. El Turó Peira ha tornat a punxar aquest cap de setmana (2 a 2 a casa contra el Montcada). El Mataró frega el retorn a Primera Catalana, però en el cub ningú vol cantar victòria abans d’hora.

Sigui com sigui, l’exercici de paciència i resistència d’aquest cap de setmana al camp del Young Talent també convida a l’optimisme. Els locals van sortir agressius en la pressió i el conjunt mataroní va mostrar fermesa per aguantar l’embranzida inicial i anar domant el rival a mesura que passaven els minuts.

Alguna pilota més llarga per mostrar amenaça en el futbol directe, combinada amb una bona dosi de calma a l’hora de trobar sortides a la pressió. Amb aquesta recepta, el conjunt de Monroy va acabar dominant la primera part. Els dos gols d’Aitor González arribaven en l’últim quart d’hora del primer acte. 0-2 al descans.

A la represa, nova ràtzia dels locals amanida amb un gol per a l’esperança. De totes maneres, Aitor González tornava a refredar els ànims dels badalonins amb el seu tercer gol de la tarda. Tot això passava en els primers 17 minuts de la segona part. Era el símptoma d’un tram final esbojarrat que encara seria més emocionant amb el 2-3 local a deu minuts pel final. El CE Mataró va saber resistir defensant l’àrea per acabar sumant tres punts que encara l’acosten més al seu objectiu.