Un partit d'aquesta temporada.

El CE Mataró es refà amb una golejada

Els mataronins guanyen 6-1 el Pubilla Casas.

El CE Mataró es va refer de l'ensopegada la setmana passada a Mollet i va guanyar al camp del Centenari al Pubilla Casas en un partit que es va decidir a la primera part. D'aquesta manera, els groc i negres mantenen el lideratge de la Segona Catalana i deixen enrere el mal sabor de boca de l'enfrontament d'ara fa una setmana a domicili dle Molletense.

Els mataronins van encarrilar el partit als 17 minuts amb un gol d'Uri Martínez, que de cap feia el primer. Ni deu minuts havien passat quan Toni, en un córner, rematava a plaer per fer el segon. Uri Martínez aconseguia el 3-0 i demostrava que l'equip tenia ganes d'agradar i agradar-se. Els visitants, dos minuts més tard, feien el 3-1. Abans del descans encara hi hauria temps pel segon gol de Toni.

A la represa els groc i negres van sentenciar, si és que el matx no ho estava ja, amb el hat trick de Toni als tres minuts, fet que va permetre veure rotacions i canvis de diversos jugadors. Abans d'acabar, el mateix Toni aconseguia un pòquer de gols per tancar la golejada després de culminar una gran jugada de Pedro.