El CE Mataró ja és de Primera Catalana en el gran èxit del club aquesta temporada, i que va coincidir en el temps amb la consumació del no ascens del masculí. Les noies han treballat de valent i en un projecte creat la temporada passada ja estan recollint els seus fruits.  Davant el Fontsanta Fatjó les groc i negres van guanyar 0-2 i van certificar l'ascens de manera matemàtica.

Les mataronines han fet una temporada gairebé perfecta a falta de dues jornades pel final. L'equip ha sumat 22 victòries, 2 empats i 2 derrotes. La darrera va ser en el derbi local amb el Molinos, segon classificat que va guanyar al camp del Centenari per 2-3. Això va ajornar una setmana l'ascens mataroní que finalment es va aconeguir aquest diumenge.  Les mataronines són de llarg l'equip menys golejat amb 26 gols encaixats (el segon n'ha rebut 33) i un dels més golejadors amb 100, només superades pel Fontsanta Fatjó que en porta 101.

Ara queden dues jornades abans d'acabar la temporada. La vinent no es jugarà, ja que el Santvicentí es va retirar. La darrera, amb el Young Talent Badalona, cinquè classificat, servirà per acomiadar una temporada històrica.