David Morán s’ha convertit en un dels fitxatges més importants del Molinos de cara la temporada que ve. El fins ara porter del Club Esportiu Mataró, que continuarà a l’entitat groc-i-negra fent tasques de coordinació de porters, reforça la primera plantilla de la UD Molinos. La seva incorporació suposa un plus d’experiència i de competitivitat de cara els reptes d’una nova categoria.

La UD Molinos, tantes vegades equip de la zona baixa de 3ª o fins i tot conjunt de 4ª Catalana, jugarà la temporada que ve a 2ª després de guanyar la lliga amb gran autoritat per davant d’un altre equip mataroní, el Cirera.

Així les coses, el conjunt de la capital del Maresme afronta aquest mercat d’estiu amb la clara intenció de reforçar una plantilla nouvinguda a la categoria. Si bé és cert que alguns jugadors de l’equip ja compten amb una dilatada experiència en diferents divisions del futbol català, fitxatges com el de David Morán ajuden a incrementar el potencial de l’equip. Un Molinos que, d’altra banda, també ha anunciat la renovació d’Adrià Artero.