-
-

El Futsal Aliança Mataró goleja i es manté líder

Els mataronins superen a la Unión Santa Coloma.

El Futsal Aliança Mataró va sumar la 10a victòria de la temporada i segueixen liderant la 2a divisió B grup 3. Aquest cop la víctima va ser La Unión de Santa Coloma i el resultat va ser de 10-3.

El dia de la presentació del club els locals van donar una exhibició de joc ofensiu fent gaudir una graderia i un Teresa Maria Roca ple de seguidors vermells. La primera part va ser un atac constant dels locals, amb els de Santa Coloma tancats a 14 metres, els mataronins obrien la llauna en el minut 7 obre de Joel Císcar, que faria un hat-trick. Dos minuts més tard el capità Del Barco feia el 2-0 i tot seguit Pano el 3-0. Els últims minuts de la primera part La Unión va cercar el gol sobretot en pilota aturada i Pipa feia el 3-1 després de varis rebots. Per acabar la primera part, en els segons finals, Pol Novo d’un potent xut exterior feia el 4-1 que donaria molta tranquil·litat els locals.

A la represa els mataronins van imprimir més ritme a la pilota i en els primers segons Marc Campàs feia el 5-1 amb una bonica combinació dins de l’àrea. Joel Císcar novament anotava i feia el 6-1 just abans que els visitant, i amb 12 minuts per davant, decidien sortir amb porter jugador. Fruit d’això arribaria el 6-2 en el marcador. Els últims 10 minuts de partit varen seguir el mateix guió, els mataronins amb pilota fent mal i finalitzant i els visitants atacant de 5. Oriol López i Pano farien el 7-2 i 8-2 en el minuts 30 i 31, i el 9-2 el faria el porter Paquito Parés de camp a camp. Per acabar el partit el 9-3 arribaria després d’una pilota llarga ben finalitzada i el 10-3 de penal obre de Joel Císcar. Destacar també el debut d’un jove de la pedrera, Víctor Galera que va poder gaudir de minuts en la segona part.