Les campiones de la Lliga Catalana. Foto: unigirona.cat

Rosó Buch i Núria Martínez, campiones de Catalunya amb el Girona

Les gironines van escombrar el Cadí La Seu (46-66)

Les mataronines Rosó Buch i Núria Martínez s’han proclamat campiones de Catalunya amb el seu equip, l’Spar Citylift Girona. El vigent campió de lliga va exhibir el seu potencial per emportar-se, a la pista del rival, una nova edició de la Lliga Catalana. El Girona ja en suma 8 en el seu palmarès i es converteix en el club que més vegades ha aixecat aquest títol.

L’equip de les jugadores mataronines sempre va portar la iniciativa en el joc i també en el marcador. Al descans, la diferència ja era notable (22-44). El Girona es mostrava superior en totes les facetes davant un rival que no era capaç de trobar un mínim de fluïdesa en el seu joc.

L’Spar Citylift Girona va viure del tir exterior durant el tercer quart, en el qual va ser capaç de mantenir a ratlla el Cadí La Seu. Al final, 20 punts de diferència que fan evident la superioritat del millor equip del país ara mateix. Rosó Buch va signar un bon partit, però Núria Martínez el va haver de veure des de la banquera. La jugadora de la capital del Maresme arrossega una lesió muscular i haurà d’esperar per debutar oficialment aquesta temporada.