Foto d'arxiu del Mataró Parc Boet. Foto:R.Gallofré

Un nefast tercer quart condemna el Boet

Els mataronins perden a la pista del Martinenc (89-70)

30 a 14. El parcial del tercer quart va deixar sense opcions a l’equip de la capital del Maresme. El Mataró Parc Boet va caure a la pista del Martinenc i ja encadena cinc derrotes seguides fora de casa en aquest inici de campionat. El Boet ho ha perdut tot lluny de Mataró i, de moment, viu a la zona baixa de la classificació amb un balanç de 3 victòries i 7 derrotes.

L’equip mataroní va tenir problemes, ja en el primer quart, per frenar el cabal ofensiu del Martinenc (31-23). En el segon període, en canvi, va ajustar la defensa de manera meravellosa per deixar el rival amb només 11 punts. El Boet arribava al descans només 3 punts per sota (42-39). El tercer quart, però, va enviar en orris la feina feta fins aleshores. Els mataronins entraven al tram final amb un dolorós 72 a 53 en contra. No va haver-hi reacció i el Boet va encaixar una altra derrota.

El Mataró Parc Boet va perdre massa pilotes (21) i malgrat la bona actuació, una altra vegada, de David Romero (23 punts i 10 rebots), l’equip va ser incapaç de respondre a un Martinenc més encertat. Ara la lliga no torna fins el dia 14 de desembre. El Boet tindrà dues setmanes per a preparar el duel a casa contra un dels líders, l’Igualada, que fins ara només ha perdut un partit.