El Boet, inoperant en atac davant el GEiEG. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria Boet cau a casa amb el GEiEG UniGirona

Les mataronines no van tenir fluïdesa en atac (40-50)

Va ser un partit de contrastos però que, en general, va estar marcat per la poca inspiració ofensiva dels dos conjunts. Les defenses es van imposar als atacs i, al final, el GEiEG UniGirona va tenir un grau més d’encert per acabar decidint el duel al seu favor.

L’equip gironí només va ser capaç d’anotar tres punts durant tot el primer quart (10-3). La defensa del Boet ofegava els intents del rival de trobar cistella amb facilitat i les mataronines arribaven al descans amb sis punts de diferència (23-17). En el tercer quart van canviar els papers. En aquest moment del partit va ser el Boet l’equip que es va quedar amb només tres punts (3-16 al final del parcial). Això va capgirar la dinàmica i, malgrat un últim quart més normal a nivell d’anotació (14-17), el GEiEG UniGirona es va emportar la victòria de Mataró.

Olga Ruano, amb 21, va signar més del 50% dels punts del seu equip. La jugadora més ben valorada del partit, però, va trobar a faltar companyia en les tasques ofensives. L’Advisoria Boet queda ara amb una victòria i dues derrotes. L’equip mataroní buscarà reaccionar diumenge que ve a Las Palmas.