Un partit del Boet aquesta temporada.

El Mataró Parc Boet torna al camí de la victòria davant el segon

Triomf per 75-72 amb el Quart Germans Cruz.

El Mataró Parc Boet va trencar la mala ratxa de resultats i després de la derrota en el derbi amb el Mataró Feimat, els d'Alberto Peña van refer-se per la porta gran: superant de manera ajustada al segon classificat, el Quart. D'aquesta manera els taronges sumen set victòries i cinc derrotes i empaten amb el cinquè classificat.

I això que el partit va començar força malament pels interessos taronges, que es van trobar deu punts per sota en un primer quart per oblidar on els visitants van ser una piconadora: 14-24. Al segon període, però, tot va canviar. Un Miqui Puig estel·lar (26 punts) va ser el far que va guiar els mataronins per col·locar el 37-35 al marcador.

A la represa ja no va haver-hi tanta diferència, però els mataronins, molt més encertats en el tir i amb un 10 de 25 en triples va saber mantenir l'avantatge i ampliar-lo amb el 19-15. En el darrer quart, els visitants van intentar la remuntada, però el Boet va aguantar l'embrenzida i va acabar imposant-se per un ajustat 75-72.