El Mataró Parc Boet vol estar a dalt de tot aquesta temporada, i així ho demostren els seus resultats. Els de la capital del Maresme van aconseguir dissabte la cinquena victòria consecutiva de la temporada, aquest cop davant el Salou i per 88-80. L'equip suma així un bagatge de 5-2 que li permet estar a la part alta, actualment en quarta posició i on només el Feimat, depenent del que faci avui, el podria superar a la classificació.

Els mataronins van dominar el partit davant un rival de la part baixa. El primer parcial de 17-13 obria un primer forat que s'eixamplava encara més a la segona part, on el 25-18 deixava una diferència d'11 punts a favor dels d'Alberto Peña. L'equip demostrava el seu potencial sota cistella de nou amb un Moore esplèndid que va acabar amb 16 punts i 7 rebots.

A la represa, la tònica va ser la mateixa. Els mataronins seguien amb 25 punts d'anotació mentre que el seu rival no arribava als 20, i això sentenciava el matx en acabar el tercer període. En el darrer, el Salou va prémer l'accelerador i va superar clarament la defensa mataronina. Els visitants van anotar 32 punts, però va ser insuficient per un Boet que va tornar a superar la vintena de punts i va saber mantenir l'avantatge fins el triomf final.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salou. Foto: R.Gallofré