Imatge d'arxiu del Boet.

El Mataró Parc Boet ensopega a la pista de l'Olívar

Els taronges cauen 83-71 davant el conjunt aragonès.

El Mataró Parc Boet va perdre a la pista de l'Anagan Olívar un partit que es preveia igualat, ja que els dos equips es troben a la zona mitja de la classificació. Els mataronins no van poder sumar el primer triomf de 2019 i van claudicar davant un rival que, després del primer parcial, va estar molt més encertat tant en atac com en defensa i va desmuntar els arguments mataronins. Els taronges es troben ara vuitens amb set victòries i set derrotes.

El partit va començar molt bé pels de la capital del Maresme, que va desplegar el seu millor bàsquet de la mà de Puig i Moore per sorprendre des de la zona als aragonesos. Això i alguns triples (l'equip va acabar amb 8 de 21, un 38% d'encert) van disparar als d'Alberto Peña al lluminós: 15-27. La reacció local, però, no es va fer esperar, i en un segon quart mogut, van retallar part de la distància amb el 27-20.

A la represa, el Boet va veure com se li esfumava tot l'avantatge. Els locals van millorar en les seves prestacions en el rebot (els 19 de Pradilla van fer molt mal) i van millorar en defensa. Tot plegat, un +10 en el tercer quart capgirava la truita i deixava el Boet a remolc. L'equip, lluny de remuntar el vol, va ser víctima de les seves pròpies imprecisions i va acabar el darrer quart (18-11) sense opcions de capgirar el marcador.