L'equip estava preparat per una temporada històrica. Ho va dir Jordi Vizcaino y ho va demostrar el Mataró Parc Boet en el debut el diumenge passat a la Lliga Femenina 2. La categoria, mai assolida anteriorment pel conjunt taronja, és exigent i més ho és aquest primer mes de competició. Però això no va frenar l'ambició i ganes de les taronges, que van imposar-se 53-64 a l'Arxil de Pontevedra i comencen amb bon peu una aventura enorme.

El partit es va decidir en la primera meitat. Durant els dos primers quarts, el Boet va desplegar una fortalesa defensiva que va marcar l'enfrontament. En el primer només van encaixar cinc punts, demostrant un gran poder en el rebot defensiu (Olga Ruano i Marta Claret van estar esplèndides en aquesta faceta) i un bon encert general. Això va deixar un 5-18 que seria un 9-18 en el segon quart. Jones va marcar el ritme del matx amb 17 punts i 15 rebots, imparable en totes les fases del matx.

A la represa l'Arxil va retallar diferències en els pitjors minuts d'un Boet poc encertat, però que va saber mantenir-se dempeus (18-11). En el darrer quart, algun triple clau i la gestió sota cistella de jugadores com les esmentades o Itziar Llobet, que va ser un corcó penetrant a la zona (15 punts) van acabar de confirmar la victòria per 53-64.