Foto d'arxiu del Mataró Parc Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet cau a la pista del Quart

Segona derrota dels mataronins en aquest inici de lliga (81-73)

40 a 24. No és el resultat al descans ni cap parcial, sinó la diferència entre un i altre equip en matèria de rebots. Si a la dada hi afegim que el Quart en va capturar 14 d’ofensius, per només 4 del Boet, podem entendre quina va ser una de les claus del partit. El Mataró Parc Boet continua mostrant debilitats dins la pintura i això, a aquest nivell, es paga car.

Malgrat tot, els mataronins van saber competir amb les seves armes i en cap moment es van veure atropellats pel rival. Les estadístiques de tir no van marcar la diferència, sinó el fet que el conjunt local va gaudir de segones i de terceres oportunitats gràcies a la seva superioritat en el rebot.

David Romero, amb 19 punts i 12 rebots, va ser el millor jugador del Boet i va marcar la línia a la pintura, però no va trobar la companyia necessària per poder imposar una jerarquia col·lectiva en zones interiors. Arnau Merino i Marc Rubio van clavar tres triples, però tot plegat va resultar insuficient per superar un rival, el Quart, que a dia d’avui té més recursos.