50% d’encert en triples (15/30) i 41 rebots (10 en atac). Aquestes dues estadístiques del Mataró Feimat expliquen, en bona part, la seva victòria en el derbi contra el Mataró Parc Boet.

La nit i el dia, sobretot, en l’amenaça exterior. Mentre un de cada dos triples del Mataró Feimat anava dins, a l’altra banda de la pista el Boet patia un dels mals endèmics de la temporada. Les seves xifres en llançaments de tres van tornar a ser molt pobres (3/21 per un 14% d’encert). Així és relativament fàcil pel rival, que pot ajustar la seva defensa interior confiant en els mals percentatges del Boet des de fora. El Mataró Feimat va ocupar-se d’anul·lar Puig, Forcada i Francisco en posicions exteriors i, a la vegada, va mostrar una gran solidaritat en el repartiment de tasques en zones interiors.

Dins la pintura, doncs, els locals van fer-se forts. 41 rebots, per 24 de l’equip visitant. Omaru Toure, amb 12 captures, va destacar en aquest sentit. Ben secundat per David Romero, Jose Cabrera o Jordi Juanola, el Mataró Feimat també va ser amo i senyor del joc interior.

D’altra banda, l’equip de Charly Giralt va presentar una estructura ofensiva coral. Fins a quatre jugadors van superar els deu punts en anotació. Marc Traver (4/4 en triples) i Nacho Ariño, amb 16 punts cadascú, van exhibir una inspiració especial. El retorn de Jose Cabrera, que portava mesos lesionat, va ser un altre factor per entendre la diferència entre un equip i l’altre.

El conjunt d’Alberto Peña ho va intentar tot. Va començar el partit mostrant alternatives ofensives i acumulant avantatges de 6-8 punts, però l’encert i la qualitat del rival van imposar un ritme tortuós.

Moore II (19 punts i 10 rebots) va ser el jugador més destacat del Mataró Parc Boet. De totes maneres, les seves xifres van resultar insuficients davant el potencial del conjunt local. Al final, l’equip del Mora s’ho va passar millor en aquesta festa del bàsquet mataroní.