Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria cau amb contundència a Granada

L’equip mataroní, clarament superat pel rival (87-55)

És la tercera derrota seguida de l’Advisoria Boet. Totes tres per diferències notables i, per tant, sense la possibilitat de competir el partit en els últims minuts. El Boet, que durant setmanes acumulava bones sensacions, necessita millorar per tornar a ser un rival incòmode a la Lliga Femenina 2.

Les mataronines van anar a remolc del Granada des del primer quart (24 a 12). La diferència al descans ja era de 17 punts a favor d’un conjunt andalús que va poder comandar el partit sense més complicacions. Els últims parcials també van ser favorables a l’equip de casa, que va acabar guanyant per 87 a 55.

Superior en el rebot (29 a 20), i amb un 100% d’encert en tirs lliures (14/14), el Granada també va ser millor en llançaments dins la pintura. Alina Hartmann (15 punts / 8 rebots) no va ser suficient per plantar cara a un equip que ara ja suma tres victòries a la lliga, les mateixes que l’Advisoria Boet Mataró.