L'accés al Varador de Mataró, tancat com la resta de platges
L'accés al Varador de Mataró, tancat com la resta de platges

Mataró obre un accés a la platja del Varador per practicar esports aquàtics

La platja del Varador disposa d’una senyalització provisional d’un camí de 4 m d’amplada fins a l’aigua del mar que marca l’accés per a aquelles persones majors de 14 que vulguin practicar esports aquàtics

L'Ajuntament de Mataró habilita un carril d’accés a la platja del Varador -a tocar del Centre Natació Mataró- per a la pràctica individual d’esports aquàtics a l'aigua del mar.

A partir del dimarts 12 de maig, es poden practicar esports aquàtics de forma individual a la platja del Varador on s’ha senyalitzat un camí d’entrada a l’aigua del mar, just al costat del Centre Natació Mataró. L’horari permès serà de 6 a 10 h del matí, l’esport s’ha de fer de forma individual respectant els 2 m de distància interpersonal i cal ser major de 14 anys. No es permet el bany recreatiu ni fer esport a la sorra.

La platja del Varador disposa d’una senyalització provisional d’un camí de 4 m d’amplada fins a l’aigua del mar que marca l’accés per a aquelles persones majors de 14 que vulguin practicar esports aquàtics de forma individual, en l'horari indicat. Tant per accedir com per practicar l’esport, s’ha de mantenir una distància interpersonal de 2 m.

Fins a nou avís no es permet el bany recreatiu ni tampoc fer esport a la sorra de les platges de la ciutat. Tampoc es pot romandre ni prendre el sol a la sorra i no es permet la pesca recreativa en superfície per indicació del BOE-A-2020-4767.

Cal tenir en compte que a Mataró no està activat el servei de salvament i socorrisme, de manera que cal ser especialment curós i no exposar-se a riscos innecessaris.

Normativa

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publicat l’1 de maig sobre les franges horàries per sortir a passejar i fer esport determina que cada municipi autoritzava els espais naturals i zones verdes permeses. L’Ajuntament de Mataró habilita aquesta zona de bany amb aquestes condicions d’horari i accés amb l’objectiu de vetllar per la seguretat de la ciutadania i per evitar el contagi de la COVID-19.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive