Marc Miracle i Abel Almena estaran a cabina pel Tardeo de Miracle.
Marc Miracle i Abel Almena estaran a cabina pel Tardeo de Miracle.

Segona edició del Reencuentro, el tardeo més mític dels 80 i 90

Tots els detalls de la festa de tardeo de Miracle amb un convidat especial a Cabina i la millor música de dues dècades memorables.

La nostàlgia per la música i la cultura dels anys 80 i 90 troba un refugi perfecte a El Reencuentro, un esdeveniment que ha capturat l'imaginari col·lectiu de diverses generacions des de la seva primera convocatòria. Aquesta segona edició, programada per al 23 de març, es presenta no només com una continuació del seu èxit inicial sinó com una afirmació del seu lloc com a cita ineludible per als amants de l'època d'or de la música disco i pop amb un convidat molt especial: Abel Almena.

La clau del Reencuentro rau en la seva capacitat de recrear l'atmosfera màgica dels anys 80 i 90, amb un enfocament que es distancia molt de les nits de festa actuals dominades pel reggaeton i altres tendències musicals. Amb un horari ajustat des de les 18 fins a les 23 hores, ofereix una alternativa per aquells que desitgen gaudir d'una nit de música i dansa, però sense les exigències d'una jornada fins a l'alba. La iniciativa busca reviure tot allò que es va crear en l'època de la mítica discoteca Nivell, transformat en aquest format mensual que ja ha demostrat ser un èxit.

Miracle reinventa el 'tardeo' amb El Reencuentro, un homenat...
 

Convidat especial a cabina

La presència del DJ Abel Almena com a convidat especial en aquesta edició és un dels seus grans atractius. Reconegut pel seu estil musical que va marcar una generació, Almena uneix forces amb el DJ resident Marc Miracle per oferir una nit carregada de clàssics i perles oblidades dels 80 i 90. Aquest tàndem promet una vetllada plena d'energia, nostàlgia i, per sobre de tot, una qualitat musical excepcional.

Situat al carrer Carrasco i Formiguera, número 46, El Reencuentro s'ha convertit en un punt de trobada per a totes les edats. La diversitat del seu públic és testimoni de l'atractiu universal de la música que defineix aquesta festa. Amb una entrada de 15 euros que inclou una consumició, els assistents estan convidats a formar part d'una experiència musical transversal, que aconsegueix reunir pares i fills en una celebració comuna de la música i els bons records.

mg 9485 mejorado nr 2 4 634x311
 

Amb l'anunci de la seva segona edició, "El Reencuentro" es consolida com un esdeveniment imprescindible per a aquells que busquen reviure l'esplendor musical dels anys 80 i 90. La combinació d'un ambient acollidor, una selecció musical meticulosa i la presència de figures emblemàtiques com Abel Almena, promet un tardeo inoblidable. Aquesta iniciativa no només celebra la música d'una època passada sinó que també ofereix un espai de trobada intergeneracional, on la passió per la música supera les barreres de l'edat. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive