Torre de Can Valls a Sant Vicenç
Torre de Can Valls a Sant Vicenç

Visita a la torre de guaita de Can Valls a Sant Vicenç

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat una nova jornada de visites guiades a la Torre de Can Valls, l'últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes

La Torre de Can Valls, com moltes altres que trobem al llarg de la costa, durant els segles XVI i XVII servien de defensa contra els corsaris del Mediterrani.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat una nova jornada de visites guiades a la Torre de Can Valls, l'últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes. La torre es podrà visitar el diumege  30 d'abril, amb reserva d'hora, en els següents torns (10 persones per torn): 11:00 h, 11:30 h, 12:00 h i 12:30 h. El preu de la visita és de 2 euros.

Diumenge 30 a la Torre de Can Valls (c/ de la Torrassa, 114) de Sant Vicenç de Montalt. Preu: 2 €

Podeu fer la reserva i el pagament a través d'aquest enllaç. (El dia de la visita caldrà portar el comprovant de pagament).


Les notícies al teu Whatsapp

  • Els titulars destacats de cada dia, directes al teu mòbil. Subscriu-te  al Whatsapp de Capgròs al 638 06 99 84 guardant-te el número a l’agenda i enviant-hi ‘Alta’
  • També pots trobar Capgròs a Telegram i subscriure’t als newsletters diaris de Capgros.com.


La  Torre de Can Valls és una torre de defensa inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. La seva ubicació, a l'entorn natural del parc dels Germans Gabrielistes, i el bon estat de conservació exterior permeten apreciar clarament les parts bàsiques que conformen les torres de guaita: el talús, la porta, la finestra, els matacans, els merlets i també la corsera.

L'any 2019 es van dur a terme unes obres de restauració de la torre amb l'objectiu de poder  recuperar el seu aspecte interior, habilitant-hi una escala per fer-la accessible i convertir-la en un mirador, des d'on es poden veure unes vistes espectaculars.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive