Titelles amb Engruna Teatre
Titelles amb Engruna Teatre

capgros.com

Els titelles d'Engruna Teatre encapçalen l'oferta infantil del cap de setmana

Titelles i actors amb música en directe, concert de Big Band i cançons pels més menuts a l’oferta infantil del cap de setmana al Maresme i rodalies

Tres propostes per aquest cap de setmana al Maresme i rodalies per gaudir amb els petits de casa, des del canal Enjoy. Titelles, actors i música en directe per parlar del drama dels refugiats al Monumental de Mataró. Concert de la Big Band de Granollers per a públic familiar a l’Auditori de Granollers dins del 32è Jazz Granollers Festival. I un espectacle pels més menuts al Teatre Municipal de Canet de Mar, una experiència visual a través de la veu i la cançó.

Titelles reivindicatius al Monumental
 

Sopa de pedres 2
 

El Grup Xarxa Mataró porta al Teatre Monumental a la companyia Engruna Teatre i el seu espectacle ‘Sopa de pedres’. Un muntatge amb titelles, actors i música en directe que parla de la cooperació, dels nouvinguts i del treball en equip. L’Alma és una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel en lloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, acaba a un indret desconegut, on tothom té de tot però no volen compartir res amb ella. Aviat donarà una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

Fitxa: Diumenge 20, a les 18h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Preu: 8 €; 6 euros socis Grup Xarxa i carnet família nombrosa


Concert de Big Band per a tota la família a Granollers
 

Van de Big Band
 

L’Auditori de Granollers programa aquest cap de setmana i dins del 32è Jazz Granollers Festival el concert ‘Van de Big Band!’ de la Big Band de Granollers. El nou concert de la BBG per a públic familiar aborda la figura del músic i les Big Bands. L’espectacle, que s’endinsa en el format narratiu del fals documental, vol mostrar allò que no es veu durant un concert: que rere una formació clàssica de Big Band hi ha treball, esforç i que, malgrat que algú pugui pensar que un músic té un talent innat, hi ha moltes hores d’estudi. Això és el que fa possible que una Big Band soni potent i conjuntada.

Fitxa: Dissabte 19, a les 18h a l’Auditori de Granollers (c/ Torras i Bages, 50). Preu: 15 €; 8 € menors de 16 anys


Espectacle visual i musical pels més menuts a Canet
 

KL'aa
 

La companyia Inspira Teatre porta al Teatre Municipal de Canet (TMC), dins la programació de la seva temporada inaugural, el muntatge ‘KL'AA La nostra cançó’. Un meravellós viatge musical per descobrir el món. Una experiència visual a través de la veu i la cançó que va rebre el Premi Feten 2020 al millor espectacle per la petita infància.

Fitxa: Diumenge 20, a les 12h a la Sala Centru del TMC (c/ Eusebi Golart, 16-18). Preu: 6 €

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive