Bio fira Aqua Calida
Bio fira Aqua Calida

capgros.com

Termalisme i gastronomia a la bio-fira Aqua Calida de Caldes

Després d’una aturada obligada a causa de l’emergència sanitària, enguany, torna Aqua Calida en la nova ubicació de la fira: el Parc Joan Maragall

Caldes d’Estrac acull la quarta edició de la bio-fira Aqua Calida. L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona, són els encarregats d’aquesta nova edició de la bio-fira. 

Després d’una aturada obligada a causa de l’emergència sanitària, enguany, torna Acua Calida en la nova ubicació de la fira: el Parc Joan Maragall. La nova edició es farà el primer cap de setmana de juny. En concret, el dissabte 4, d’11 a 24 hores i el diumenge 5 de juny, d’11 a 17 hores. Es tracta d’una fira lúdica, d’oci i divulgativa d’un model de desenvolupament econòmic i social sostenible basat en el territori i en el patrimoni local i dirigida a un públic general i familiar. Les activitats estaran distribuïdes per tot el Parc Joan Maragall: gastronomia amb restauradors locals, mercat d’artesania i salut, activitats infantils per promoure les bones pràctiques mediambientals, espai de salut amb tastets de ioga i altres pràctiques, espai de micro-xerrades, tallers divulgatius sobre la sostenibilitat i música en directe.

La inauguració de la bio-fira d’enguany anirà a càrrec del conegut i mediàtic meteoròleg de TV3, Francesc Mauri.

Les activitats

El dissabte 4 de juny, l’horari serà d’11 a 00 hores. Així doncs, la bio-fira Aqua Calida començarà amb una sessió de ioga i meditació a càrrec d’Àgape, un taller d’elaboració de pa i la divertida proposta ‘Pedala amb energia’ per a descobrir el potencial de les energies renovables. També, durant el matí, hi haurà l’atracció infantil ‘Fabula Mobile, carrusel ecològic’, la proposta ‘Un Jorn al Mas’ per a aprendre amb els animals de la granja i un taller d’elaboració de pasta de dents ecològica a càrrec de Noelia Narejo. A les 11.30 hores, es presentarà l’escultura ‘Petits Grans Artistes’ feta amb materials reciclats dels residus de la platja i a les 12 hores, el meteoròleg Francesc Mauri inaugurarà oficialment la quarta edició de la bio-fira Aqua Calida. Tot seguit, i fins a les 18 hores, s’oferiran tastets de reflexoteràpia i cupping a càrrec d’Àgape. Així mateix, hi haurà l’actuació musical de Nuria Grima Live Violin & DJ i una demostració de percussió a càrrec dels Diables d’Estrac. A la tarda, s’organitzarà la xerrada ‘Com netejar sense químics’ de la mà d’Innovaneteges, el taller ‘Fes el teu aftersun d’aloe i urucum’ a càrrec de Noelia Narejo, l’atracció infantil ‘Fabula Mobile, carrusel ecològic’, la proposta ‘Un Jorn al Mas’ per a aprendre amb els animals de la granja, una sessió de ioga flow amb Jara i la xerrada ‘Greixos sí? Greixos no?’ a càrrec de la doctora en biologia Victòria Garcia. A continuació, a les 19 hores, començarà la sessió musical de DJ Carbo Underground i a les 21 hores, la sessió musical de DJ Henry Jones. Durant tot el dia, també, hi haurà jornada de portes obertes a la Fundació Palau i mercat d’artesania, salut, termalisme i gastronomia amb restauradors locals.

El diumenge 5 de juny, l’horari serà d’11 a 17 hores. Al matí, s’organitzarà una sessió de ioga i meditació a càrrec d’Àgape, l’activitat infantil ‘Hola Watty! Estalviem energia, salvem watts!’, la proposta ‘Un Jorn al Mas’ per a aprendre amb els animals de la granja, l’atracció infantil ‘Fabula Mobile, carrusel ecològic’, tastets de reflexoteràpia i cupping a càrrec d’Àgape, una xerrada i demostració de kinesiologia de la mà d’Àgape i una xerrada d’acupuntura i dolors menstruals amb Àgape. Finalment, les actuacions musicals de Burruezo & Nur Camerata acomiadaran la bio-fira Aqua Calida. Durant tot el dia, també, hi haurà mercat d’artesania, salut, termalisme i gastronomia amb restauradors locals.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive