Per si et quedes a casa: Gossip a HBO Max, Aitana com act...
Per si et quedes a casa: Gossip a HBO Max, Aitana com act...

Per si et quedes a casa: Gossip a HBO Max, Aitana com actriu a Disney+...

Totes les novetats en les plataformes d'streaming de la setmana, per si decideixes quedar-te a casa.

HBO Max estrena aquest dijous la segona temporada de la sèrie ‘Gossip Girl’. És el segon semestre del tercer any i Gossip Girl no s’atura en la seva voluntat de controlar els escàndols i manipular les mentides de la classe alta de Manhattan. Tornen vells amics i es produeixen noves aliances en un terreny en constant moviment. Aquest semestre només hi pot haver una reina i, pel final del curs escolar, tothom sabrà on estan enterrats els cossos i qui els va desactivar.

Divendres s’estrena la nova sèrie documental ‘Branson’ sobre l’empresari Richard Branson. Abans del vol històric a l’espai amb el primer passatger en la seva pròpia nau, el multimilionari manté una conversa amb el cineasta Chris Smith i ofereixen un viatge íntim i expansiu.

El mateix dia s’estrena la nova sèrie ‘Armas de mujer’. Quatre dones pateixen el seu pitjor malson després que la policia detingui els seus marits per estar implicats en la mateixa organització criminal.

D’altra banda, dimarts que ve s’estrena la tercera temporada de ‘La materia oscura’, basada en la novel·la final de la trilogia de Philip Pullman. És la darrera entrega de la sèrie fantàstica i d’època on la nena escollida i el portador de La Daga han de viatjar en un lloc fosc d’on ningú ha tornat. A mesura que avança l’aventura veuran que salvar el món té un preu terrible.

Netflix amb noves temporades i una estrena

Netflix estrena aquest divendres la segona temporada del drama romàntic ‘El baile de las luciérnagas’. Aquests episodis explicaran què va poder acabar amb l’estreta amistat de les protagonistes. Al mateix moment es veuran les doloroses conseqüències i dubtes laborals i vitals per qüestions com la fama o la família.

El mateix dia s’estrenarà ‘Una vida nada ortodoxa’, un reality sobre la vida de la dissenyadora de moda Julia Haart després d’escapar d’una comunitat jueva ultraortodoxa. En aquesta temporada la protagonista haurà de vetllar per no perdre l’imperi empresarial després del divorci i perquè els seus fills segueixin el camí correcte.

Finalment, també aquest divendres, s’estrena la sèrie de ciència ficció ‘Fiebre cerebral’. Basada en la novel·la ‘Sıcak Kafa’ d’Afşin Kum, explica la bogeria d’una epidèmia que s’encomana a través de l’idioma i la parla. Un solitari lingüista serà l’única persona a qui la malaltia no afectarà.

‘Fácil’ arriba a Movistar+

Movistar+ estrena aquest dijous ‘Fácil’, la sèrie original creada per Anna R. Costa que se centra en quatre dones amb diversitat funcional que volen viure juntes en un pis de la Barceloneta. La producció compta amb Natalia de Molina, Anna Castillo, Anna Marchessi i Coria Castillo.

Dilluns que ve s’estrenarà ‘Criptomonedas: guía para principiantes' mentre que aquest diumenge s’estrenarà la segona temporada de ‘Una vida en diez fotos’, que explicarà la història de Nelson Mandela, Bruce Lee, Robin Williams, Carrie Fisher, Ella Fitzgerald i Alexander McQueen.

Filmin ofereix ‘El último artefacto socialista’

Filmin estrena dimarts que ve la sèrie ‘El último artefacto socialista’. L’adaptació de la novel·la ‘No-Signal Area’ de Robert Perišić, és una immersió en les restes del món on la classe treballadora, els empresaris moderns i els vells ideals segueixen alimentant un sistema econòmic que es devora a sí mateix. 

Prime Vídeo ofereix una docusèrie i un film

Amazon Prime Vídeo estrena aquest dimecres la docusèrie de tres capítols ‘Alexia: Labor Omnia Vincit, sobre la trajectòria de la jugadora en un moment històric pel futbol femení.

Divendres, la plataforma oferirà ‘Mañana es hoy’ protagonitzada per Carmen Machi i Javier Gutiérrez. El film original està dirigit per Nacho G. Velilla i parla d’una família que fa un viatge en el temps perquè aquest canvia massa ràpidament.

Disney+ ofereix el debut d’Aitana

Disney+ estrena aquest divendres ‘La última’, el viatge d’amor, amistat i la lluita per obrir-se camí entre en Diego i la Candela. La sèrie està protagonitzada per Miguel Bernardeau i l’artista Aitana en el seu primer paper com actriu. 

Nova entrega de ‘Slow Horses’ a Apple TV+ 

AppleTV+ estrena aquest divendres la segona temporada de la sèrie d’espionatge ‘Slow Horses’, un drama ple d’humor negre que segueix un equip d’agents de l’espionatge britànic que s’enfronten a uns delinqüents russos.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive