Què podem veure al Caixaforum de Barcelona: plans per a l'agost. Foto: Arxiu
Què podem veure al Caixaforum de Barcelona: plans per a l'agost. Foto: Arxiu

Què podem veure al Caixafòrum aquest mes d’agost?

Fem un repàs a les exposicions, activitats i demés que es podran gaudir durant aquest mes d’agost al Caixafòrum de Barcelona

Tant si som clients de la Caixa com si no, visitar de tant en tant les exposicions del Caixafòrum o acudir per gaudir de qualsevol activitat que proposin és una idea més que recomanable per poder omplir les tardes d’estiu i més enllà, ja que els recintes del Caixafòrum estan oberts durant pràcticament tot l’any. No us perdeu el resum que us deixem a continuació amb tot el que podrem veure durant aquest calorós mes d’agost al que li donem la benvinguda.

Agenda d’exposicions al Caixafòrum durant el mes d’agost

 • Tattoo. Art sota la pell (fins al 28 d’agost): “L'exposició reuneix més de 240 obres històriques i contemporànies, on s'hi inclou el treball d'artistes del tatuatge procedents de països com el Japó, els EUA, França, Suïssa i la Polinèsia”.

 • Cinema i moda per Jean Paul Gaultier (fins al 23 d’octubre): “El cinema i la moda s'han relacionat al llarg dels anys per donar lloc a un intercanvi creatiu fructífer. Sota la mirada de Jean Paul Gaultier, aquesta mostra assenyala la influència mútua de totes dues indústries, així com una aproximació als seus contextos socials”.

 • Digerir el món on està (fins al 30 d’octubre): “L'exposició, comissariada per Alba Colomo, planteja la possibilitat de generar sistemes que permetin despullar la supremacia antropocèntrica per reinventar noves maneres de viure”.

 • Joseph Beuys – Espai de dolor (exposició permanent): “Adquirida el 1985 i instal·lada de forma permanent a CaixaFòrum Barcelona des del 2002. És una de les darreres produccions de Joseph Beuys, un dels artistes clau de la segona meitat del segle xx i l'iniciador de noves vies d'exploració artística, essencials per al desenvolupament de l'art actual”.

 • L’estrella de Miró (accés obert, pregunta a recepció): “Exhibició del tapís que Joan Miró i l'artista tèxtil Josep Royo van crear per a ”la Caixa” el 1980. Després de restaurar-lo en directe, l'emblema de l'entitat ha estat traslladat al vestíbul del centre”.

Cal recordar que totes les exposicions esmentades que no son gratuïtes tenen un preu d’entrada de 6€ menys en el cas dels clients de Caixabank o menors de 16 anys, que no han de pagar.

Altres activitats que proposa Caixafòrum

A banda de les exposicions, tenim disponibles una sèrie d’activitats que podem gaudir. Relacionades amb les expos tenim la visita comentada a “Tattoo. Art sota la pell” però també trobem projeccions i altres formats:

 • Visita a l’antiga fàbrica modernista de Caixafòrum (fins al 18 de desembre): dissenyada per Josep Puig i Cadafalch, és un bell exemple de l'arquitectura modernista industrial.

 • Mares veritables” (dilluns 22 d’agost): projecció, en VOSE, d’aquest film japonès de Naomi Kawase.

 • Minari. Història d’una família (dijous 11 d’agost): una coproducció de Corea del sud amb Estats Units (2020), dirigida per Lee Isaac Chung.

 • Farbalà (fins al 31 d’agost): “una instal·lació efímera dissenyada per l'arquitecte i artista Xevi Bayona i realitzada en col·laboració amb el Festival d'Intervencions Efímeres A Cel Obert”.

Font: Caixaforum

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive