GospelSons: Objectiu: omplir el Monumental per la sanitat pública
Notícies relacionades
GospelSons: Objectiu: omplir el Monumental per la sanitat pública

Objectiu: omplir el Monumental per la sanitat pública

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública es proposa un gran concert solidari aquest divendres 15

patrocini FinquesGuillem02
 

 

La marea blanca necessita entrar en tots els camps i des de fa mesos la Coordinadora en defensa de la sanitat pública de Mataró i el Maresme mira de multiplicar-se per anar agafant força. D’arguments per la protesta i la reivindicació els en sobren. Per això es tracta de diversificar el tipus d’accions i aquesta setmana es proposen una escomesa fins ara inèdita a nivell de batalla sanitària: omplir el Teatre Monumental de Mataró.

 • El concert solidari per la sanitat pública és aquest divendres 15 de març
 • Començarà a les 19h de la tarda al Teatre Monumental de Mataró
 • Les entrades es poden comprar aquí, al portal específic de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Amb prop d’un miler de butaques, el Monumental és el gran teatre, el gran recinte tancat de la capital del Maresme. Omplir-lo és el que vulguis menys fàcil i ho aconsegueixen poques de les activitats que s’hi programen. Ja no és esgotar, és tenir una platea amb molt bon aspecte. Un mar de caps implicats, a això s’aspira.

El cartell del concert
El cartell del concert

Gospelsons i Alma de Pato

Hi ha tres hams que converteixen la convocatòria d’aquest divendres 15 en una bona canya artística, més enllà del motiu solidari per a la sanitat pública que li és intrínsec.

 1. GospelSons. El cor de gospel de Mataró és un vell conegut de les programacions periòdiques i especialment de l’escenari del Teatre Monumental. Els seus concerts contagien entusiasme i vitalisme, reforcen d’energia a qualsevol i són el millor reforç vitalista per la Coordinadora i la seva tasca.
 2. Alma de Pato. Un grup que comparteix amb els mataronins aquest esperit que insufla a qui els escolta. S’ha dit d’ells que fan ‘rumba cariño’ perquè realment fan passar una estona sensacional. Són una festa i d’aquelles especialment còmplices, de bon rotllo.
 3. Juanjo Cardenal. L’actor mataroní serà el presentador de l’acte, amb el seu tacte i la veu vellutada característica, que sempre redobla la transcendència de que diu o recita. Una veu que omple, que toca.

El concert forma part del crescendo de la Coordinadora dels darrers mesos, que ha de desembocar en una gran manifestació. 

Comentaris (3)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive