Documental Nunca dejes de moverte. Foto: R.Gallofré
Documental Nunca dejes de moverte. Foto: R.Gallofré

'Nunca Dejes de Moverte', un documental inspirador i vinculat a Mataró que ja es troba a Netflix

Proyecto Alpha i Bakery Group impulsen un projecte amb tres pacients afectats per la distròfia muscular de cintures. Hi van col·laborar esportistes com Lucas Vázquez, Patry Jordán y Aritz Aranburu.

Netflix ha afegit recentment a la seva llista de continguts el documental "Nunca Dejes de Moverte", una obra que lluita per donar visibilitat a la Distròfia Muscular de Cintures, una malaltia rara i neurodegenerativa. Aquest projecte, fruit de la col·laboració entre Proyecto Alpha i Bakery Group, narra les històries de tres pacients: Laura, Gerard i Lucas, per a qui el simple fet de moure's representa un desafiament diari.

El documental, que no només busca conscienciar sinó també inspirar, compta amb la participació de figures esportives de renom com Lucas Vázquez, Patry Jordán i Aritz Aranburu. A través d'aquesta col·laboració, s'intenta posar de relleu la importància de la investigació i el suport necessaris per millorar la qualitat de vida dels afectats. Un dels aspectes més emocionants del documental és la creació de la cançó "Nunca dejes de moverte", composada per Carlos Jean i Oscar D'Aniello de Delafé. Aquesta cançó, que serveix com a banda sonora, neix dels sons captats durant els entrenaments dels esportistes amb els protagonistes, transformant el moviment en música.

Però més enllà de la música, el documental és un testimoni de l'esperança i la resiliència. Mostra el dia a dia dels pacients, les seves lluites, alegries i la manera en què afronten els reptes, oferint un missatge d'optimisme i força.  A més, el documental fa èmfasi en la importància del suport comunitari. Proyecto Alpha, nascut a Mataró l'any 2018, juntament amb Bakery Group, treballen per a generar consciència i ajudar als afectats i les seves famílies, mostrant la força de la solidaritat i el compromís social.

'Nunca dejes de moverte' emociona un Teatre Monumental ple. Foto: R.Gallofré
'Nunca dejes de moverte' va emocionar un Teatre Monumental ple en la seva presentació. Foto: R.Gallofré
 

Mira el documental Nunca Dejes de Moverte a Netflix en aquest enllaç


Nunca Dejes de Moverte" ja està disponible a Netflix, oferint una oportunitat única per comprendre millor aquesta malaltia poc coneguda i la importància de la investigació i el suport comunitari en la lluita contra les malalties rares. És una invitació a no rendir-se mai, a seguir movent-se i a celebrar cada petit triomf en el camí de la vida.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive