Gru 4
Gru 4

La nova aventura de Gru aterra a Kinépolis Mataró Parc

Arriba a Kinépolis 'Gru 4. El meu dolent preferit', juntament amb les produccions catalanes 'El bus de la vida' i 'Mala persona' i l'anime 'Blue Lock. La película -Episodio Nagi-'​​​​​​​

CAPGROS PATROCINIO


Els directors Patrick Delage i Chris Renaud tornen a la gran pantalla amb una nova entrega de la popular saga animació de 'Gru 4. El meu dolent preferit', que s'estrena en català. Amb producció catalana arriba 'El bus de la vida' del basc Ibon Cormenzana i 'Mala persona' de Fernando García-Ruiz. La primera és un retrat vitalista sobre un professor que pateix una malaltia i al mateix temps fa possible un somni. En canvi, 'Mala persona' és una comèdia "políticament incorrecta" sobre un home a qui li queden pocs mesos de vida i elabora un pla perquè la família no el trobi a faltar. També s'estrena l'spin-off de la sèrie d'anime 'Blue Lock', 'Blue Lock. La película -Episodio Nagi-'. 

'Gru 4. El meu dolent preferit'

En català aquest dimecres s’estrena  una nova seqüela de Gru, amb 'Gru 4. El meu dolent preferit'. La comèdia d'animació gira al voltant d'en Gru, la Lucy, Margo, Edith i Agnes que donen la benvinguda a un nou membre a la família: en Gru junior. Gru haurà d'enfrontar-se a nous reptes amb la Màxima del Mal i la Valentina. 

'El bus de la vida'

Basada en fet reals arriba, ‘El bus de la vida’ del director Ibon Cormenzana. L’Andrés, un professor de música (Dani Rovira) s’ha de desplaçar en un poble basc per cobrir una plaça que ha quedat lliure en un institut. Amb 40 anys acabats de fer i sense haver superat la seva por escènica, sent que la seva vida l’allunya del somni de ser músic. Durant el seu primer dia de classe sent un dolor a l’orella: és càncer. Per rebre tractament s’haurà de desplaçar a l’hospital a Bilbao amb el bus de la vida, un vell autobús que trasllada gratuïtament a tots els pacients de la zona. En aquests trajectes el protagonista anirà enfrontant-se a les seves pors per complir els seus somnis. 

Es tracta d'un retrat vitalista de Cormenzana que torna a abordar les superacions personals. Amb producció catalana, a la pel·lícula hi ha una important presència de la música, amb cançons originals de Manuela Vellés i temes d'artistes com Kase O, Los Chikos del Maíz, Fito y Fitipaldis o Rigoberta Bandini. 

'Mala persona'

Fernando García-Ruiz dirigeix el film 'Mala persona' protagonitzat per Arturo Valls, una pel·lícula que es va poder veure en el marc del BCN Film Fest. Pepe és la millor persona del món fins que descobreix que té una malaltia i que li queden alguns mesos de vida. Per reduir el patiment de la família, en Pedro decideix convertir-se en la pitjor persona del món perquè no el trobin a faltar. Malena Alterio, Julián Villagrán i José Corbacho formen part del repartiment. 

'Blue Lock. La película -Episodio Nagi'

A la pel·lícula spin-off de la sèrie d'anime 'Blue Lock', 'Blue Lock. La película -Episodio Nagi-' el protagonista és convidat a un misteriós projecte on troba els millors jugadors del món. El somni de Nagi Seishiro de convertir-se en un gran esportista el portarà a un món desconegut. El seu talent revolucionarà el món del futbol.


Totes les pel·lícules en cartellera aquesta setmana


 • Del revés 2
 • Un lugar tranquilo: Día 1
 • Bad Boys. Ride or die
 • Kind of kindness
 • Horizon: An american saga
 • Detective Conan: The million-dollar pentagram

Compra entrades en aquest enllaç


 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive