Nop! i la comèdia Todo el mundo odia a Yohan, als cinemes
Nop! i la comèdia Todo el mundo odia a Yohan, als cinemes

Nop! i la comèdia Todo el mundo odia a Yohan, als cinemes

Totes les novetats de la gran pantalla per aquesta setmana calurosa del mes d'agost.

La setmana cinematogràfica portarà l'estrena d'una singular comèdia noruega titulada 'Todo el mundo odia a Yohan', que arriba als cinemes divendres uns mesos després que l'estrenés el Bcn Film Fest. En un poble remot del país nòrdic un jove inadaptat i marcat per un incident d'infantesa malda per ser acceptat a la seva comunitat. També arriba a les sales el film de terror '¡Nop!', de Jordan Peele, amb una història d'avisaments paranormals i amenaçadors a l'interior de Califoròrnia. 

'¡Nop!'

'Nop!' és una cinta de gènere fantàstic amb elements de terror del reconegut director i guionista Jordan Peele ('Déjame salir', 2017). Dos residents en un poble perdut a l'interior de Califòrina descobreixen la insòlita presencia de plats voladors que no venen precisament en so de pau.

'Todo el mundo odia a Yohan'

Aquesta cinta noruega, que es va projectar al darrer Bcn Film Fest, és una singular comèdia rural protagonitzada per en Yohan, un singular habitant del poble. Johan i la seva família –professionals dels explosius i les voladures 'controlades'- estan marcats per uns desafortunats fets que els han reportat l'antipatia de tots els veïns, cosa que marcarà al jove de per vida. La cinta recorre tota la vida de Johan, des del seu naixement fins als seus últims dies, i així mostra també el pas del temps en aquesta vila remota de Noruega.

'Un compadre en Nueva York'

La pel·lícula narra el periple d'un ciutadà colombià fins a aconseguir el visat de treball als Estats Units, i com una vegada arribat a Nova York lluita per guanyar-se la vida mentre comença a enyorar tot allò que ha deixat al seu país.

'Diós mío, però qué nos has hecho?'

46ff2f25 0c83 42fd a588 72a63713cd4e
 

Aquesta comèdia francesa és la seqüela de la seqüela del film 'Déu meu, però què t'hem fet?' (2014), en el qual el matrimoni catòlic i conservador que formen Claude i Marie Verneuil afrontava –en clau d'humor- com les seves filles s'emparellaven amb francesos descendents de migrants de diferents orígens ètnics i religiosos. Ara el nus de la trama és una trobada amb els pares d'aquests cònjugues de les seves filles, i la sèrie de malentesos i situacions còmiques que es produeixen a partir d'aquí.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive