Estances, de Mònica Vilert
Estances, de Mònica Vilert

Monica Vilert porta les seves 'Estances' a La Destil·leria

La mostra de Vilert, que es podrà veure a La Destil·leria des del 9 de març fins al 9 d'abril, destaca per la diversitat de tècniques utilitzades

patrocini FinquesGuillem02


La Destil·leria acull, durant el mes de març, l'exposició de l'artista mataronina Mònica Vilert 'Estances'. Una mostra multidisciplinar que inclou escultura, pintura, fusió de textures... un proposta que captivarà els visitants de la galeria d'art del centre mataroní.

L'artista Mònica Vilert, convida el públic a explorar la profunda connexió entre l'espai personal i l'ànima humana mitjançant la mostra, 'Estances'. Les estances, per Vilert, són més que simples espais físics; són refugis emocionals, llocs d'arrelament i consol. L'artista captura aquesta essència mitjançant l'ús de diversos materials com guix, cera, feltre i ciment, que donen vida a creacions úniques. "Per a mi, una estança és un lloc que protegeix, que et recull. Allà on et sents bé, el lloc conegut. Un espai creat, propi, personal i que convida", reflexiona Vilert.

Dissabte 9, a les 19.30h a La Destil·leria (Camí Ral, 284-286), inauguració

Les obres es mouen entre l'escultura i la pintura redefinint els límits de la creació artística, és una pintura amb volum, una fusió sorprenent de textures i formes que capta l'atenció dels espectadors.

La mostra, que es podrà veure a La Destil·leria des del 9 de març fins al 9 d'abril, destaca per la diversitat de tècniques utilitzades, creant un diàleg entre els materials i el significat subjacent. Aquesta diversitat es manifesta no només en els materials usats, sinó també en les emocions que cada obra desperta en els espectadors. Cada estança convida a una reflexió personal sobre la relació amb els espais propis i la connexió amb l'ànima.

Vilert, artista mataronina

Mònica Vilert, artista mataronina amb una àmplia trajectòria pictòrica, és Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. El seu currículum inclou la participació en diverses exposicions col·lectives i individuals com "Fibres" (1996) a la Galeria Pergamon (Barcelona), "Terrera" (1999) a la Sala de Can Palauet, Mataró (Barcelona), "Tocar, Traçar i Pintar" (2020) al MEM, Museu Enric Monjo a Vilassar de Mar (Barcelona), i el 2023 amb "En forma pròpia" al Museu Arxiu de Llavaneres (Barcelona), ha estat guardonada amb el 1r Premi del 8è Premi de Pintura Torres Garcia-Ciutat de Mataró, Fundació Iluro, Mataró (Barcelona) el 2019. El 2021, va obtenir el 3r Premi del I Premi Arte Borgo International Art Contest a Roma (Itàlia), i el 2023 va ser reconeguda amb el 2n Premi al concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu de Llavaneres.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive