Els millors còmics alternatius del país fan parada a Mataró
Els millors còmics alternatius del país fan parada a Mataró

Redacció

Els millors còmics alternatius del país fan parada a Mataró

El Cafè de Mar estrena aquest divendres 29 la cita mensual amb el fenomen ‘Baix for laughs’, monòlegs de riallada assegurada

L’escena de còmics d’aquest país s’assembla a la d’altres escenes artístiques. Hi ha les patums, els grans noms que endogàmicament protagonitzen sempre totes les programacions. I a vegades pot semblar que la nòmina de còmics (dels que fan riure se’n diuen còmics) sigui limitada. No és pas així. A Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat, fa temps que hi va néixer un fenomen d’èxit que ara arriba a Mataró. Allà ja esgota entrades i ara és el torn que els maresmencs es facin la pregunta: tenim ganes de pixar-nos de riure?

L’Espai Cultural d’El Cafè de Mar ha sumat la tropa de ‘Baix for laughs’ a la seva programació. Un divendres al mes s’hi escoltar els acudits de diferents còmics i còmiques de l'escena alternativa del país mentre es gaudeix del sopar del Cafè de Mar que, com és sabut, sempre és sinònim d’omplir-se la panxa de gust.

  • Les entrades pel Baix for laughs es poden comprar aquí

Què són els Baix for laughs?

Marc Martínez i Pau Sànchez són els impulsors de Baix for Laughs, un xou de comèdia que en molt poc temps ha traspassat els límits comarcals del Baix Llobregat per iniciar una conquesta humorística del país, arribant al Maresme per sotmetre, a base de 'Laughs', al públic del Cafè de Mar una vegada al mes. Ells seran també els presentadors del xou que per la primera edició comptarà amb les actuacions de Raventós, Àlex Vila i Hannah Becker.

baix cartell
El cartell 


Amb aquesta novetat, s'amplia l'oferta de la programació cultural de l'Espai Cultural del Cafè de Mar, que ja té les cites mensuals amb la poesia escènica, amb el Perifèric Poetry, i amb el Jazz, amb les Jazz Jams, les presentacions de llibres o concerts. Una ampliació que segueix l'objectiu marcat ja fa gairebé deu anys, per convertir el Cafè de Mar en un espai cultural de referència a Mataró i el Maresme, per la seva naturalesa cooperativa, en acollir xarxes culturals i socials existents a la ciutat, comarca i país.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive