L'exposició, fins el 18 d'abril.
L'exposició, fins el 18 d'abril.

Redacció

L'extraordinària vida de l'artista Frida Kahlo en una exposició immersiva única

El centre IDEAL ofereix experiències on la tecnologia, la immersió a 360 i la realitat virtual canvien la manera de veure, d'entendre, de conèixer.

A vegades no és només el què, sinó també el com. I el què, aquí, és conèixer la vida extraordinària de l'artista Frida Kahlo, icona del feminisme i de la cultura azteca, lluitadora per definició. Però el com el posa el centre IDEAL de Barcelona, que fa un recorregut profund i sorprenent amb projeccions en 360 graus, ús de realitat virtual, música i altres elements que converteixen la visita en tota una experiència. És el què, però també el com.

Frida Kahlo, la vida d'un mite és una biografia immersiva, un viatge a través del que va viure una de les artistes més influents de tots els temps i que en ple Segle XXI és més vigent que mai. Durant aquest camí es veurà una vida que atrapa, sorprèn i inspira. El d'una dona que amb perseverança, fortalesa, rebeldia i talent, es va avançar al seu temps.

D85MKg3XsAAulKF

 

La vida de Frida Kahlo no es veu recreada a través de les seves pintures, sinó mitjançant col·leccions de fotografies històriques, pel·lícules originals, entorns digitals i instal·lacions artístiques de nova creació amb els moments més importants de la seva vida i elements clau.

Fins el proper 12 de juny

La tecnologia al servei del coneixement i de figures imprescindibles com Kahlo, al IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona, amb una durada d'uns 90 minuts i diferents tipus d'entrada.

Per adults, infants, majors de 64 anys i packs familiars 4 o 3. Queden pocs dies per poder gaudir d'aquesta experiència (fins el 18 d'abril), i les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive