Bye bye monstre, Dagoll Dagom
Bye bye monstre, Dagoll Dagom

capgros.com

Dagoll Dagom a l’Auditori de Granollers i altres propostes per a tota la família

Un musical de Dagoll Dagom amb música de Dàmaris Gelabert, el muntatge d’objectes i música eclèctica ‘Kaixes’, i l’espectacle de dansa contemporània i projeccions ‘Geometria’, les propostes per aquest cap de setmana

Des del canal Enjoy recollim algunes de les propostes infantils i per a tota la família que aquest cap de setmana es podran veure a la comarca del Maresme i rodalies. El plat fort d’aquests dies és l’espectacle de Dagoll Dagom amb música de Dàmaris Gelabert ‘Bye bye monstre’ a l’Auditori de Granollers. El Teatre Clavé de Tordera acull el muntatge ‘Kaixes’, en el que cada cançó esdevé un joc a través del teatre d’objectes. I La Sala d’Argentona serà l’escenari de l’espectacle de dansa contemporània, poesia i projeccions ‘Geometria’.

Dagoll Dagom i Dàmaris Gelabert a Granollers
 

Bye bye monstre
 

El muntatge musical ‘Bye bye monstre’ de Dagoll Dagom amb música de Dàmaris Gelabert es podrà veure a l’Auditori de Granollers aquest diumenge a la tarda. 'Bye bye monstre' és el primer espectacle familiar de la companyia Dagoll Dagom, amb música de Dàmaris Gelabert. Un espectacle que va més enllà d’un musical i neix del Concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB. Inspirat en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies aquest últim any, l’espectacle vol ser un homenatge als més petits de casa.

Fitxa: Diumenge 3, a les 18h a l’Auditori de Granollers (c/ de Josep Torras i Bages, 50). Preu: 20 €; 10 € menors de 16 anys


‘Kaixes’ al Clavé de Tordera


Caixes

‘Kaixes’ és el nom de l’espectacle que es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera aquest dissabte a la tarda. Un muntatge de la companyia Com sona? que és una barreja eclèctica entre música popular i cançó d'autor amb música original creada especialment per aquest espectacle, en el que cada cançó esdevé un joc a través del teatre d'objectes, on els instruments hi tenen un paper protagonista.

Fitxa: Dissabte 2, a les 18h al Teatre Clavé (pl. Miquel Martí i Pol, s/n) de Tordera. Preu: 8 €


La dansa i les projeccions de ‘Geometria’ a La Sala


Geometria

La Sala d’Argentona serà l’escenari de l’espectacle de dansa contemporània ‘Gemoetria’ de la companyia Roseland Musical. Un muntatge hipnòtic i màgic, en què les figures geomètriques prenen cos a través de tres ballarins. Fascinants projeccions 3D i poesia en off acompanyen la dansa acrobàtica i la dansa urbana per crear una peça per els públics més diversos.

Fitxa: Diumenge 3, a les 18h a La Sala (pl. Nova, s/n) d’Argentona. Preu: 7 €; 6 € família nombrosa o monoparental

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive