La coproducció catalana 'Pájaros'
La coproducció catalana 'Pájaros'

La coproducció catalana ‘Pájaros’ arriba a Kinépolis

També s'estrenen, a Kinépolis Mataró Parc, la comèdia de David Galán 'Matusalén', el film de terror 'La primera profecía', i la comèdia d’acció ‘Freelance’ protagonitzada per John Cena

CAPGROS PATROCINIO


La pel·lícula ‘Pájaros’, de Pau Durà, arriba aquest divendres a la gran pantalla. Luis Zahera i Javier Gutiérrez són els protagonistes d'aquesta coproducció catalana. El film de terror ‘La primera profecía’ i la comèdia d’acció ‘Freelance’, són altres estrenes destacades. Finalment, la comèdia ‘Matusalén’, de David Galán Galindo també arriba aquest divendres a Kinépolis Mataró Parc.

‘Pájaros’

El film narra el viatge de dos desconeguts, de “dos perdedors” com diu el seu director, que ja han superat els 50 anys i van a la cerca d’unes grues, que estan migrant i que els portaran a recórrer Europa. Colombo (Javier Gutiérrez) treballa en un garatge 24 hores i guanya uns diners venent marihuana. Mario (Luis Zahera) és un home peculiar i aficionat a les aus, que apareix inesperadament al garatge i contracta a Colombo perquè el porti a la Costa Brava a veure grues. A l’arribar al seu destí, però, les aus han canviat el rumb migratori cap a Romania i emprenen de nou el viatge. 

Després dels personatges apareix el viatge com a tema. El director Pau Durà reflexiona que el cinema i la dramatúrgia tracta, des de sempre, sobre algú que té problemes i intenta solucionar-los i, en aquest context, el viatge és molt paradigmàtic perquè fa que les persones avancin. Durà considera que, en aquest cas, era molt important i necessari que els dos “deixessin de mirar-se el melic per trobar-se a ells mateixos i situar-se a la vida". 

‘La primera profecía’

Arkasha Stevenson dirigeix el film de terror ‘La primera profecía’ amb un repartiment encapçalat per Nell Tiger Free, Bill Nighy i Tawfeek Barhom. Una jove monja nord-americana és enviada a Roma per començar la seva vida com a religiosa al servei a l’Església. Un cop allí, però, haurà de fer front a la tenebres i això farà que trontolli la seva pròpia fe. La història està basada en personatges creats per David Seltzer (‘La profecía’).    

‘Freelance’

L’actor John Cena protagonitza la comèdia d’acció ‘Freelance’, dirigida per Pierre Morel. Anys després de retirar-se de l’exèrcit i formar una família, un antic membre de les forces especials accepta un treball de seguretat per a un periodista, que ha d’entrevistar a un cruel dictador.  Durant l’entrevista, però, esclatarà un cop d’estat.  

‘Matusalén’

La comèdia ‘Matusalén’, de David Galán Galindo, arriba aquest divendres als cinemes. Julián López, Antonio Resines, Carlos Areces, Lucía de la Fuente, Miren Ibarguren i Raúl Cimas són els actors protagonistes del film. ‘El Alber’ és un raper de 44 anys que ha fet una aposta amb el seu pare: deixarà la música si no aprova la carrera. Quan va a classe descobreix que l’Amaia, un antic amor, treballa allí i se n’adona que li falta la felicitat a la seva vida. 


Totes les pel·lícules en cartellera aquesta setmana


 • Godzilla i Konk: El nuevo imperio
 • Dune. Parte 2
 • Kung Fu Panda 4
 • La familia Benetón
 • Cazafantasmas: Imperio helado
 • Los niños de Winton
 • Imaginary
 • Migración. Un viaje patas arriba
 • Un rey supermono

Compra entrades en aquest enllaç


 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive