Block Party
Block Party

El Clap acollirà la 2a edició de la 0830X Block Party

La 0830X Block Party és un acte inspirat en les Block Parties dels anys 70 a la ciutat de Nova York, festes a l'aire lliure organitzades pels veïnats i en les quals va començar la cultura del hip-hop

La 2a edició de la 0830X Block Party se celebra el 28 d’abril de 17 a 23h al Clap, i compta amb la participació de joves artistes de hip hop de la ciutat i l’actuació de Lil Russia. Es tracta d’un acte amb entrada lliure organitzat per la Comissió Jove 0830X.

La Block Party s'organitza des de la Comissió jove 0830X, un espai obert a qualsevol jove que pugui tenir interès en implicar-s'hi, i des del qual es planifiquen les activitats del projecte. Les línies d'actuació principals són: la programació anual de cursos, petites formacions gratuïtes de diferents disciplines del món del hip-hop, i la programació d'actes públics a la ciutat, com és el cas de la Block Party.

Des de les primeres trobades de la Comissió 0830X es va proposar organitzar una Block Party, i així es va realitzar la primera 0830X Block Party el març de 2022, sota el lema 'Recuperem els carrers'. Aquest acte va tenir molt bona acollida i s'ha considerat adient repetir enguany amb una nova edició.

La 0830X Block Party és un acte inspirat en les Block Parties dels anys 70 a la ciutat de Nova York, festes a l'aire lliure organitzades pels veïnats i en les quals va començar la cultura del hip-hop. L'acte tindrà lloc de les 17 a les 23h a la Sala Clap (c. Serra i Moret, 4) i l'entrada serà lliure.

0830X-Energia urbana és un laboratori de cocreació jove, iniciat l'any 2021, entorn a les expressions culturals urbanes i la cultura del hip hop. S'ofereixen formacions en diferents disciplines i un espai participatiu per a portar a terme activitats a la ciutat. S'aposta per la convivència i les relacions interculturals, des d'una perspectiva de gènere i interseccional, amb la finalitat de contribuir a la cohesió social, les relacions positives i la igualtat d'oportunitats. 0830X-Energia urbana promou la implicació activa del col·lectiu juvenil en la vida pública de Mataró i treballa per la construcció d'un espai de creació cultural inclusiu i col·laboratiu.

La programació

La 2a edició de la 0830X inclou: exhibicions de dansa urbana a càrrec Kinetic Dance School i La Nave Dance Studio, actuació de DJ Ekkis, un taller de Graffiti, una batalla de freestyle de rap organitzada per SFL Battles, una batalla 2x2 de dansa urbana all styles organitzada per La Nave i Kinetic, dues tandes de Micro obert (amb opening de Venzy i Lemurixx), col·laboracions entre disciplines (EMMM, SFL Battles, La Nave i Kinetic) i Showcases amb les actuacions d’Enoch, Ceress i Kiute. L’acte finalitzarà amb l’actuació de Lil Rusia, una rapera de l’escena underground de Barcelona.

En el carrer Serra i Moret, que estarà tallat al trànsit durant la celebració de l’esdeveniment, hi haurà una Food Truck.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive