Cinco Lobitos, de triomfar al Festival de Màlaga als cines
Cinco Lobitos, de triomfar al Festival de Màlaga als cines

Redacció / ACN

Cinco Lobitos, de triomfar al Festival de Màlaga als cinemes d'arreu

També s'estrenen altres noms importants com 'Espejo, Espejo' o el Arma del Engaño, entre d'altres.

Arriba als cinemes la pel·lícula gran triomfadora de la 25a edició del Festival de Cinema de Màlaga, ‘Cinco Lobitos’. Dirigida per Alauda Ruiz de Azúa, el film està protagonitzat per l’actriu catalana Laia Costa i la valenciana Susi Sánchez. El llargmetratge intimista tracta les primeres maternitats i les relacions familiars i emocionals. 

Després de ser la gran triomfadora de la 25a edició del Festival de Cinema de Màlaga amb la Biznaga d’Or a la millor pel·lícula espanyola, millor guió i millor interpretació femenina ex aequo per a les seves dues protagonistes, arriba als cinemes ‘Cinco lobitos’. Dirigida per la basca Alauda Ruiz de Azúa, el film compta amb Laia Costa i Susi Sánchez. Es tracta d’una pel·lícula intimista que parla de les primeres maternitats, de les relacions amb els pares i les dinàmiques familiars i emocionals, i del concepte de cuidador.  

‘Espejo, Espejo’

‘Espejo, Espejo’, és el títol de pel·lícula dirigida per  Marc Crehuet protagonitzada per Santi Millán, Malena Alterio, Natalia de Molina i Carlos Areces. El film se centra en allò que les persones desitgen i les contradiccions. Parla de quatre treballadors en crisi en una empresa cosmètica. Lluiten pel que volen mentre s’enfronten a ells mateixos. Ambició, por, amor i traïció es barregen amb la comèdia sobre la identitat. I és que a vegades, el pitjor enemic ets tu mateix. El film va inaugurar la darrera edició del BCN Film Fest.

‘El arma del engaño’

‘El arma del engaño’ està basada en la novel·la del britànic Ben Macintyre i dirigida per John Madden. La pel·lícula explica la història real de l’operació de desinformació bèl·lica de major èxit que va canviar el desenllaç de la Segona Guerra Mundial. L’acció se situa a 1943, quan els aliats estan decidits a acabar amb el control de Hitler a l’Europa ocupada i plantegen un assalt total a Sicília. Per fer-ho possible, davant la gran amenaça que representa, elaboraran una estratègia de desinformació centrada en l’agent secret més improbable: un home mort. Entre el repartiment 100% britànic hi ha Colin Firth, Kelly Macdonald, Mattew Macfadyen, Penelope Wilton, Johnny Flynn i Jason Isaacs. 

‘Juego de asesinos’

Una comissaria de policia d’un petit poble es converteix en un cap de batalla entre un assassí a sou, encarnat per Gerard Butler, una intel·ligent policia a càrrec d’Alexis Lourder i un estafador de la mà de Frank Grillo. Aquest és l’argument de ‘Juego de asesinos’.

8a4ffea1 f2ce 412f 95fa 15418f7d3203
El sastre de la mafia
 

‘El sastre de la mafia’

Del premiat guionista de ‘The imitatrion Game’, Graham Moore, arriba ‘El Sastre de la mafia’, un thriller on un sastre, interpretat per Mark Rylance, haurà de mostrar tot el seu enginy davant un perillós grup de mafiosos per sobreviure a una fatídica nit. 

‘JFK: Caso revisado’

30 anys després de la pel·lícula ‘JFK: Caso abierto’, el cineasta Oliver Stone condueix els espectadors a un viatge apassionant a través de les proves recentment desclassificades sobre l'assassinat del president nord-americà John Fitzgerald Kennedy.  

‘No te quiero’

A ‘No te quiero’ s’explica la història de la Vika, de 14 anys. Viu en una petita ciutat de la serralada russa dels Urals. Recull fruits del fosc i ajuda la seva mare a vendre’ls al mercat. També li agraden les classes de coreografia de l’escola i té un nadó del qual ningú n’hauria de saber mai res. 

‘Clara Sola’

‘Clara Sola’ ens presenta una dona de 40 anys amb una connexió especial amb Deu. Després d’anys centrada en l’atenció a la seva mare, els desitjos sexuals de la protagonista augmentaran en sentir atracció pel company de la seva neboda. Aquesta força recent despertada de la Clara la traslladarà en un territori inexplorat, permetent creuar límits físics i místics. Poc a poc la Clara s’alliberarà del paper de santa i començarà a preocupar-se d’ella mateixa. 

‘¡Dolores guapa!’

La tradició religiosa determina la vida de moltes persones que viuen a Sevilla. També al col·lectiu homosexual de la ciutat que l’ha assimilat des de la infància. En l’actualitat, les noves identitats segueixen responent a la religió, participant-hi, allunyant-se’n o transformant-la. ‘¡Dolores guapa!’ pretén mostrar les tradicions des de d’una perspectiva diferent. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive