Cámera Café al cine. Així estem.
Cámera Café al cine. Així estem.

Redacció / ACN

'Cámera Café, la película' i altres estrenes al cinema

El cineasta Ibon Cormenzana estrena als cinemes aquest divendres la coproducció catalana 'La cima', després del seu pas pel Festival de Màlaga.

Ernesto Sevilla dirigeix el retorn de ‘Cámera café, la película’ amb Quesada, Julián, Marimar, Cañizares i Victoria, que s’enfrontaran a una gran crisi que està a punt d’acabar amb l’empresa que tantes alegries i disgustos els hi ha donat. El film, que també ha passat pel festival de Màlaga, està interpretat per Arturo Valls, Carlos Chamarro, Marta Belenguer, Javier Botet, Carolina Cerezuela, Esperanza Elipe, Manuel Galiana, Ingrid García Jonsson, Ana Milán, Álex O’Dogherty, Esperanza Pedreño, Joaquín Reyes, Juana Cordero, Luis Varela, Andy & Lucas, Karina i Ibai Llanos.

No és l'única estrena destacada ja que el  cineasta Ibon Cormenzana estrena aquest divendres la coproducció catalana 'La cima', després del seu pas pel Festival de Màlaga. La història, protagonitzada per Javier Rey i Patricia López Arnaiz. narra l'aventura de la Ione i el Mateo en el seu ascens a una de les muntanyes més perilloses de la Terra, l'Annapurna.

Altres estrenes de la setmana al cinema
 

‘Llegaron de noche’

També s’estrena el film ‘Llegaron de noche’, dirigida per Imanol Uribe, que va passar per Màlaga. El film se situa a El Salvador que viu l’horror de la guerra civil. El 16 de novembre del 1989, en un context de conflicte armat, un grup d’homes entra a las instal·lacions de la Universitat Catòlica i mata brutalment a sis sacerdots jesuïtes espanyols i a dos dones a sang freda. 

‘A tiempo completo’

‘A tiempo completo’ ens presenta la Julie, una dona que fa tot el possible per criar els seus fills al camp mentre treballa en un luxós hotel de París. Un bon dia aconsegueix una entrevista de feina per un nou projecte que havia esperat durant molt temps. Però una vaga general paralitza el sistema de transports públic. A partir d’aquí el fràgil equilibri establert per la Julie estarà compromès i haurà de començar una carrera frenètica contra rellotge. 

‘Adiós, señor Haffman’

El drama francès ‘Adiós, señor Hafmann’ explica la història d’en François Mercier, un home normal que només desitja formar una família amb la seva parella, la Blanche. El protagonista treballa per un destacat joier, el senyor Haffmann. Davant l’ocupació alemanya durant la Segona Guerra Mundial, els dos homes no tenen més remei que arribar a un acord les conseqüències del qual modificarà per sempre més el destí dels tres personatges. 

3855010
Belle, en català
 

‘Belle’

Arriba en català el film ‘Belle’. La Suzu té el cor trencat perquè ha mort la seva mare. Distanciada del món, descobreix ‘U’, un espai virtual en què assumeix el rol de ‘Belle’, una icona musical amb més de cinc milions de seguidors. En aquesta cinta que s’estrena doblada al català i en VOSC en diverses sales, el director japonès Mamoru Hosoda porta al segle XXI i al món d'internet 'La bella i la bestia'

La separació entre l’univers digital i l’altre es veurà compromesa quan ella conegui la Bèstia, una figura fascinant però aterridora. La pel·lícula va passar pel festival de Canes i el de Sitges.

‘Un cielo tan turbio’

El documental ‘Un cielo tan turbio’ planteja un viatge per diversos paisatges fronteres de Veneçuela, un territori colpejat per la pitjor crisi política i humanitària viscuda a la zona aquest segle. Sota uns sols que auguren tempesta, militars que volen pel mar del Carib, migrants que volten pels pobles i contrabandistes que apuren els últims barris de gasolina creuant clandestinament pel desert de Guajiro.

‘Los negros’

 També s’estrena el documental ‘Los negros’. La producció explica la història de Gonzalo de Mena que va crear la primera congregació religiosa negra. El cas és que de Mena crea hospitals, capelles i una germandat per integrar a la vida religiosa i social de Sevilla als esclaus arribats de l’Àfrica des del segle XIV. El protagonista haurà de defensar les noves congregacions davant les altres germandats tradicionals. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive