Roda de premsa presentació actes de Nadal 2023, Joan Sarrias i Heidi López. Foto: R.Gallofré
Notícies relacionades
Roda de premsa presentació actes de Nadal 2023, Joan Sarrias i Heidi López. Foto: R.Gallofré

Cugat Comas

Quatre grans estrelles afegeixen llum al Nadal de Mataró

Les estrelles monumentals que s'il·luminen de nit s'han sufragat amb fons Next Generation i són la gran novetat del Nadal a Mataró

patrocini GEMA  Nadal  05 (1)
 

Sense llumets de colors, sense la calidesa de l’enummenat als principals carrers comercials, sense arbres, sense formes clàssiques és ben bé que no seria pas Nadal. Ni a Mataró ni enlloc. Aquest any la campanya que va encetar-se el 24 de novembre coincidint amb el Black Friday arriba amb novetat. Amb una novetat reproduïda quatre vegades, de fet. A quatre espais centrals d’aquesta campanya hi ha quatre estrelles com el conegut estel de Natzaret que guia els Reis d’Orient. Quatre estrelles monumentals i impactants que fan més llum per il·luminar encara més el Nadal a Mataró.

Les quatre estrelles de llum són la gran novetat d’aquest any. Són unes estructures de grans dimensions fabricades amb material sostenible i bombetes de baix consum. Aquestes peces estan finançades mitjançant un conveni signat amb la Diputació de Barcelona per a la implantació de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU) amb recursos que provenen dels Fons Next Generation EU. Aquestes figures de llum es complementen amb altres elements lumínics per decorar diferents espais de la ciutat. 

Les estrelles monumentals es poden trobar a:

 • La Plaça de Santa Anna, a tocar de la Fira de Nadal
 • La Plaça de Santa Maria
 • A la plaça d'Espanya, davant del Parc Central
 • A la Plaça de l'Ajuntament

L’enllumenat nadalenc és el principal element de dinamització comercial i vital que fa l’Ajuntament de Mataró que hi destina un total de 95.830. euros. Ja fa anys que el cost se sufraga exclusivament des de l’Ajuntament i romandrà encès cada dia fins que s’acabin les festes. Sí, òbviament, fins el 7 de gener quan ja hauran passat els Reis.

 • A sumar a l'enllumenat i les estrelles monumentals de l'Ajuntament de Mataró i els artificis lumínics de negocis i particulars, aquest Nadal es repetirà la campanya de NEM basada en galets monumentals repartits pels eixos comercials que tant èxit va tenir l'any passat.

Comentaris (7)

Quim Fa 2 mesos
Bona iniciativa, caldria potera posar-ne alguna a les entrades de Mataró!
Jaume Fa 2 mesos
El nou format de las casetes m'agrada molt pro trovo molt a faltar un autentic arbre de Nadal ancara que no sigui geganti.
Montserrat Fa 2 mesos
Aquest any tots els batlles estan fent un pols a veure qui la té més grossa
Marta Saurí Fa 3 mesos
Sincerament estic maravellada El fons europeu va tant granat de diners que accepten que els fons que cedeixen sigui per comprar estels de Nadal Quina sort que ja tinguem tot en ordre y fabulos que l' únic que ens faltava eren 4 estels. Total ..paga un altre no?
Mataroní Fa 3 mesos
Mentre a l'Ajuntament se'ls concedeix ajuts del fons Next Generation per a quatre estrelles, hi ha empreses que se'ls hi denega ajuts a la inversió al·legant que "el coeficient de sostenibilitat no és suficient".
pere Fa 3 mesos
bona ideia, tambe seria bo pels barris, ptero veient el veinatje que tenim , mijor centralitzar-ho tot en llocs concrets. es una pena, pero es el que tenim ja que no duraria ni una nit!!! hi ha gent que fa mal, nomes per fer mal..
Papito Bragulat Fa 3 mesos
Em pensava que aquest mannà que plou des del cel europeu era per fer coses serioses i no per sufragar llums de colors

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive