Cavalcada de Reis de Mataró el 2018. Foto: R.Gallofré
Notícies relacionades
Cavalcada de Reis de Mataró el 2018. Foto: R.Gallofré

Nou tram tranquil de Cavalcada, amb menys sons i llums

Mataró aposta per una Cavalcada de Reis més sensible i inclusiva habilitant un espai tranquil entre Cabanelles i la Plaça d’Espanya

patrocini PlaçadeCuba1
 

Que tots els infants i famílies puguin gaudir de la Cavalcada per igual. Aquest és l’objectiu d’una de les novetats incorporades per l’arribada dels Reis d’Orient d’aquest any: hi haurà un ‘tram tranquil’, amb molts menys estímuls sonors i visuals.

Seguint la iniciativa que s’ha establert en el Campament Reial amb franges d’hores tranquil·les, el tram de la Cavalcada de la Ronda Alfons X El Savi, entre el Passeig de Cabanelles i la plaça d’Espanya, serà una zona tranquil·la. Així, durant aquesta part de Cavalcada es reduiran els estímuls visuals i auditius per afavorir que les persones amb hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional puguin gaudir de la cavalcada.

Aquest tipus d’iniciatives és cada cop més estesa en els diferents actes de cultura popular i, de fet, Cultura treballa també perquè en la propera edició de Les Santes en alguna de les cercaviles hi hagi també un tram tranquil com el de la Cavalcada.

L’altre aposta inclusiva: els caramels

També a nivell alimentari la Cavalcada no vol excloure ningú i és per això que tots els caramels que es llançaran durant el recorregut són sense gluten i en alguns trams també sense sucre. Aquests trams són: a l’Avinguda del Perú, entre la plaça de Rocafonda i l’avinguda Amèrica; al Camí de la Geganta, entre la plaça d’Espanya i la plaça de Granollers; a l’avinguda de la Gatassa, entre el passeig de Ramon Berenguer III i la plaça de Serra i Xifra i des de La Rambla fins a l’Ajuntament.

Comentaris (3)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive