Emotion 2
Emotion 2

Mosquito, una aventura infantil imprescindible i amb un 5 de 5 a Google

Emotion! compta a Mataró amb l'Escape Room Mosquito, una aventura per a infants i adolescents que té les millors valoracions possibles.

Què passaria si un mosquit es col·lés dins d'un món de fantasia? A Emotion!,  els nens i adolescents de 8 a 14 anys tenen l'oportunitat de viure aquesta increïble aventura. Amb una ambientació colorida, enigmes enginyosos i la guia atenta de monitores, Mosquito és una experiència única que mantindrà els joves entusiasmats i desitjant descobrir més. Els resultats no enganyen: és una sala que ha aconseguit una puntuació perfecta en les ressenyes de Google i compta amb l'aprovació dels més petits, encantats amb l'experiència.

L'Escape Room Mosquito, situat a Mataró, és una experiència única per a nens i adolescents. Aquesta atracció està dissenyada exclusivament per a ells, oferint una combinació perfecta d'emoció, diversió i aprenentatge. Els participants seran conduïts per un món virtual colorit i vibrant, creat especialment per captivar la seva imaginació. Amb l'ajuda de monitores expertes, els nens i nenes s'uniran en una missió per trobar un mosquit travesser que s'ha col·lat en un lloc secret que només els participants sabran un cop comenci l'activitat. Durant aquesta, que té una durada d'aproximadament una hora, els joves hauran de superar obstacles i desxifrar pistes per seguir les passes d'aquest mosquit intrèpid.

Una ambientació de primera

Una de les grans fortaleses de Mosquito és la seva implementació dins d'una temàtica digital i interactiva que agrada als més menuts. Amb una gran varietat d'entorns, els nens i adolescents es sentiran immersos en un món en el qual hauran de superar desafiaments per avançar de sala en sala. Aquest enfocament interactiu mantindrà als participants compromesos i entusiasmats, fent que l'experiència sigui més memorable i emocionant.

mosquito
 

Una altra característica destacable d'aquest Escape Room és la participació activa dels nens i nenes. Les monitores estaran sempre presents per guiar i ajudar als participants en tot moment. Això permet que els joves es sentin còmodes i segurs mentre resolen els enigmes i descobreixen els secrets que amaga aquest joc.

Per a infants i adolescents

Mosquito és una activitat adreçada a nens i adolescents d'entre 8 i 14 anys. Encara que no hi ha restriccions sobre la participació d'edats més petites, és recomanable que els participants tinguin com a mínim 8 anys i estiguin cursant com a mínim 3r de primària. Aquesta exclusivitat assegura que les sales i els desafiaments estiguin adaptats específicament per al seu públic objectiu, proporcionant una experiència enriquidora i adaptada a les seves necessitats i habilitats.


Reserva aquí la teva partida a Emotion Mataró


Els beneficis d'aquesta experiència no es limiten només a la diversió i l'emoció. Mosquito fomenta el treball en equip, la resolució de problemes i el pensament crític dels participants. A mesura que els joves resolen els enigmes i superen els obstacles, desenvolupen habilitats cognitives importants i aprenen a treballar col·laborativament amb altres companys.

5 sobre 5 a Google

Una altra gran avantatge d'aquest Escape Room és la seva popularitat i reputació excel·lent. Amb una puntuació perfecta de 5 sobre 5 en les ressenyes de Google, Mosquito ha aconseguit captar l'atenció i l'elogi de les famílies i els nens que ja han participat en aquesta experiència. Aquesta alta qualificació és un testimoni de la qualitat i l'encant que ofereix aquesta aventura.

  • De 3 a 10 
  • Escape Room per a infants i adolescents (fins 14 anys)
  • Edat mínima recomanada: 7 anys
  • Reserva aquí

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive