Mones de Sacher
Mones de Sacher

Les mones de Sacher: artesania amb la millor qualitat

Totes les mones amb dissenys exclusius i la millor xocolata que pots trobar a la Pastisseria Sacher.

Catalunya és dolça per molts motius, però sobretot per un: la mona de Pasqua. Una tradició que la Pastisseria Sacher porta a un nou nivell gràcies a la seva xocolata de primera qualitat i als dissenys únics i originals. No es conformen amb seguir les tendències, sinó que elaboren peces que no es poden trobar en cap altre lloc. Les seves mones són un cant a la creativitat, dissenyades amb un patró propi que es reinventa any rere any. Cada nova temporada és una oportunitat per explorar noves formes, des d'animals fins a figures que captiven l'imaginació dels més menuts.

L'exclusivitat és una de les marques de la casa de Pastisseria Sacher, però ho és per un dels secrets més: l'elecció de la xocolata de millor qualitat, garantint així un sabor únic que marca la diferència.

Sacher és un exemple brillant de com la tradició pot ser la base per a la innovació. Les seves mones de Pasqua són més que un simple dolç: són una expressió d'art, creativitat i dedicació, que continua sorprenent any rere any. En un món on el nou sovint es busca replicar el que hi ha a tot arreu, Sacher ens recorda que la originalitat sempre val la pena.

Les mones de Pasqua de Sacher es poden trobar amb barreges dels tres tipus de xocolates (negre, amb llet o blanca) o més enfocades a un dels sabors segons el disseny. Aquestes es poden encarregar de la següent manera:

  • A la botiga física al carrer Sant Benet, 14
  • Per telèfon al 93.757.44.96

Descobreix les seves mones en aquesta galeria


Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive