Ricardo F, convidat al tardeo de Miracle
Ricardo F, convidat al tardeo de Miracle

El mític Ricardo F, convidat especial al proper i brutal tardeo de Miracle

La Sala Miracle, que recupera la millor música dels 80 i 90, prepara un nou tardeo aquest dissabte, 6 d'abril, amb Ricardo F i un homenatge a la ronda Barceló, punt de trobada durant anys de la nit mataronina

Aquest proper dissabte, 6 d'abril, el panorama nocturn de Mataró viurà una sessió inoblidable amb el retorn del tardeo de Miracle, una cita imprescindible per als amants de la música i la festa dels 80 i 90. Amb una proposta renovada i plena de sorpreses, Miracle convida a experimentar l'essència dels millors moments de la nit mataronina, aquesta vegada amb un convidat molt especial: Ricardo F, mític DJ conegut pel seu pas per discoteques emblemàtiques com Chasis, Deloca i d'altres en el seu paper crucial en l'ambient màgic que es vivia a la Ronda Barceló.

Situat al Carrer Carrasco i Formiguera, número 46, Miracle es presenta com el punt de trobada per a aquells que busquen reviure els millors moments de la música i la festa. El concepte del tardeo combinat amb "El Reencuentro" promet una experiència única, atractiva per a un públic que oscil·la entre els 35 i 55 anys, amb l'objectiu de recrear l'atmosfera de les grans festes organitzades anys enrere per Marc Miracle, figura emblemàtica en la història musical de la ciutat.

image0
Marc Miracle, impulsor del tardeo a Miracle
 

Què és El Reencuentro?

"El Reencuentro", iniciativa liderada per Marc Miracle, busca ampliar l'horitzó dels records musicals, incorporant èpoques diverses per a crear un espai on diferents generacions puguin compartir, no només pista de ball, sinó també històries i emocions en un ambient allunyat del reggeaton que predomina actualment. Aquesta proposta s'ha convertit en un nou punt de trobada per a qui anyora aquells temps de glòria de la música nocturna, oferint una alternativa cultural i festiva en la ciutat.

Amb una entrada de 15 euros, que inclou una consumició, els assistents podran gaudir d'una nit amb la música seleccionada pels reconeguts DJ Marc Miracle i les sorpeses de cada sessió. En l'anterior, Abel Almena va ser el discjòquei convidat. Aquesta combinació garantitza una experiència fidel a l'esperit de les festes de generacions passades, amb l'afegit especial de Ricardo F com a convidat, prometent així una nit carregada d'emocions i records inoblidables.

Miracle reinventa el 'tardeo' amb El Reencuentro, un homenat...
Miracle reinventa el 'tardeo' amb El Reencuentro
 

La cita no només serà un espai per a la dansa i la música, sinó també un lloc de trobada intergeneracional on compartir  la música que va marcar tota una era. El Reencuentro a Miracle és una experiència única, un viatge a través del temps musical que cada mes va guanyant més adeptes.

No et perdis aquesta oportunitat de formar part d'una nit màgica a Miracle, on la música, els records i les emocions es fusionen per crear una experiència única. Recorda, aquest proper dissabte 6 d'abril, prepara't per viure una nit plena de sorpreses i retrobaments musicals que quedarà gravada en la memòria de tots els assistents.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive