Miracle reinventa el 'tardeo' amb El Reencuentro, un homenat...
Miracle reinventa el 'tardeo' amb El Reencuentro, un homenat...

Miracle reinventa el 'tardeo' amb El Reencuentro, un homenatge a la música dels 80 i 90

La discoteca mataronina emplaça al públic de més de 35 anys a una festa mensual on la música de mítiques discoteques com Nivell agafa tot el protagonisme. La propera cita, el 23 de març.

En l'ambient nocturn de Mataró, Miracle es posiciona com a punt de trobada per a aquells que busquen reviure els millors moments de la música i la festa de dècades passades. Amb un nou concepte que fusiona el tant de moda tardeo amb El Reencuentro, Miracle obre les seves portes un dissabte al mes per acollir una experiència única que atreu un públic d'entre 35 i 55 anys, proper a les grans festes que el seu impulsor Marc Miracle havia protagonitzat des de la cabina al mític Nivell, però anant una mica més enllà. Un nou punt de trobada imprescindible.

Què és El Reencuentro?

Marc Miracle, una figura emblemàtica en la història de la música nocturna de la ciutat, va ser un dels discjòqueis més coneguts de Nivell. Després d'anys d'organitzar festes remember que celebraven l'essència d'aquells temps, Marc ha decidit donar un pas endavant amb "El Reencuentro". Aquesta nova iniciativa amplia l'horitzó dels records, incorporant èpoques musicals diverses per crear un punt de trobada més ampli, on diferents generacions poden compartir pista de ball, històries i emocions allunyades del reggeaton actual.

 MG 9485 Mejorado NR 2
 

La iniciativa emergeix de l'evolució dels recordats esdeveniments de Festa Nivell. Aquesta transformació ha passat de ser una celebració semestral a una cita mensual que, des de la seva recent segona edició, ha demostrat un èxit rotund. El concepte es distancia de les nits habituals de Miracle, conegudes per atraure a un públic més jove, per oferir una vetllada que abraça generacions amb una banda sonora que es desmarca del reggaeton i les tendències musicals actuals.

Tardes que recorden temps passats

El tardéo es desenvolupa des de les sis de la tarda fins a la mitjanit de dissabte, convertint-se en el punt de trobada perfecte per a aquells que volen gaudir d'una nit de música, dansa i records sense estendre's fins a altes hores de la matinada. La pròxima sessió està programada per al 23 de març, prometent continuar amb l'èxit de les edicions anteriors.

 MG 9393
 

Situada al Carrer Carrasco i Formiguera, número 46, Miracle ha sorprès amb aquest nou format. Les sessions de "El Reencuentro" no només han atret a participants de tota la regió, sinó que també han vist com pares i mares es sumen a la festa, creant un ambient intergeneracional únic. Amb una entrada de 15 euros que inclou una consumició, els assistents poden gaudir d'una selecció musical transversal pels reconeguts DJ Marc Miracle i amb l'acompanyament del llegendari Abel Almena, garantint una experiència que es manté fidel a l'esperit de les festes de generacions passades.

Amb la intenció de consolidar El Reencuentro com una tradició mensual, Miracle està decidit a oferir una alternativa atractiva per a aquells que busquen una nit diferent, plena de nostàlgia però amb l'energia del present. La propera parada, el dissabte 23 de març.

 MG 9503 Enhanced NR
 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive