Mones a Graupera
Mones a Graupera

Les millors mones de Casa Graupera: la Pasqua més dolça

Casa Graupera ofereix mones per encàrrec i amb producte fresc. Si busques una mona de qualitat i amb la millor xocolata, aquest és el teu espai. Descobreix-les.

Quan es tracta de celebrar la Pasqua i continuar amb les tradicions més dolces, no hi ha dubte que la elecció d'una mona de Pasqua és essencial. En aquest context, Casa Graupera es destaca com el lloc ideal per adquirir aquesta peculiara obra d'art comestible. No només pel seu compromís amb la qualitat i la tradició, sinó també per la seva capacitat d'oferir una experiència personalitzada que s'adapta a cada client.

Situada al cor de la ciutat, Casa Graupera ofereix un horari flexible i pensat per facilitar la visita de tots els seus clients. De dimarts a divendres, les portes estan obertes de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Els dissabtes, es pot visitar des de les 10 fins a les 14 hores i, després, des de les 17:30 fins a les 20:30 hores. A més, durant l'època especial de Pasqua, que aquest any va des del 18 de març fins a l'1 d'abril, l'horari s'amplia per incloure també els dilluns, dissabtes, i el Divendres Sant (29 de març) amb un horari continuat de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Fins i tot en diumenges i festius, com el 24 i 31 de març i l'1 d'abril, es manté obert de 10 a 14 hores, assegurant-se que tothom tingui l'oportunitat de recollir la seva mona de Pasqua.

Producte fresc i sota comanda

Per garantir la frescor i la qualitat excepcional de les seves mones, Casa Graupera opera sota un model de producció sota comanda. Això significa que cada mona és elaborada exclusivament quan es fa l'encàrrec, evitant el sobreestoc i assegurant que el producte final sigui tan fresc i personalitzat com sigui possible. És important tenir en compte que els encàrrecs s'han de fer amb un mínim de 2 dies d'antelació al dia de recollida. Aquest període permet a Casa Graupera preparar amb cura i detall cada mona, assegurant-se que compleixi amb les expectatives dels seus clients.

A mesura que s'acosta la data de Pasqua, és possible que la demanda augmenti significativament. Per tant, es recomana realitzar els encàrrecs amb tanta antelació com sigui possible. En moments de màxima demanda, podria ser necessari ampliar el temps d'antelació per als encàrrecs o, en casos excepcionals, pot ser que no sigui possible acceptar més comandes. Això assegura que cada mona mantingui l'elevat estàndard de qualitat que caracteritza a Casa Graupera.

Per a qualsevol dubte o consulta, Casa Graupera posa a disposició dels seus clients diverses vies de comunicació, incloent un número de WhatsApp (640.58.93.12) i un telèfon de contacte (93.755.02.22). 


Mira aquí la galeria amb les millors mones de Casa Graupera i escull la teva!


 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive