Xurros de moniato 'made in Maresme', l'última sensació
Xurros de moniato 'made in Maresme', l'última sensació

Redacció

Xurros de moniato 'made in Maresme', l'última sensació

Els xurros de moniato presentats per l’empresa maresmenca COC & Delicatessen guanya el premi Innofòrum al gust més original en aliments dolços

La innovació culinària del Maresme ha estat destacada en el prestigiós Fòrum Gastronòmic celebrat a Barcelona, on l'empresa local COC & Delicatessen ha estat guardonada amb el Premi Innofòrum al gust més original en aliments dolços pel seus sorprenents xurros de moniato. Aquest reconeixement posa en valor la creativitat i la innovació present en els productes gastronòmics de la regió.

Els xurros de moniato 100% vegetals han captivat els paladars dels experts en gastronomia, destacant-se en la categoria de dolços pel seu sabor únic i original. Aquesta creació, presentada per COC & Delicatessen, destaca com un exemple excel·lent de la riquesa culinària del Maresme.

L'empresa, fundada per Imma Pardos i Iñaki Escuer el 2006, no només es limita als xurros de moniato. La seva croqueta de pannettone, una combinació única de pandoro italià, taronja i xocolata, també ha captivat l'atenció del públic i contribuït a la imatge innovadora de la empresa.

Amb l'obrador recentment traslladat a Arenys de Mar, COC & Delicatessen continua la seva trajectòria d'èxit, produint cada dia 20.000 croquetes artesanes de les 57 varietats que ofereixen actualment. Aquesta empresa familiar és un orgullós membre de la Xarxa de Productes de la Terra Maresme, que destaca la proximitat i la tradició, tot mantenint-se a l'avantguarda de la innovació culinària.

XURROS MONIATO COC 1024x576
XURROS MONIATO 

 

Amb aquest premi, COC & Delicatessen consolida la seva reputació com a pionera en la creació d'aliments únics i deliciosos, posant de manifest que la innovació gastronòmica de primera qualitat també és 'made in Maresme'.

El Gastronòmic Fòrum Barcelona 2023 ha tancat aquest dimecres la seva quarta edició amb un increment del 20% del nombre d’empreses expositores respecte a la darrera edició, i l’assistència de 18.500 professionals, entre restauradors, compradors i distribuïdors del sector. Enguany la fira ha incidit en la importància de la biodiversitat a la cuina, oferint tota mena de propostes per als professionals de l’hostaleria, el comerç especialitzat i la gastronomia. La cita ha comptat amb 350 empreses participants i un major protagonisme de 200 petits productors enogastronòmics de Catalunya, Galícia, Menorca, Burgos i Granada.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive