ruta de la tapa 2023

Mataró celebra una nova edició de la Ruta de la Tapa

Salva Fernàndez FOTO PORTADA: ruta de la tapa 2023

L'esdeveniment té lloc del 13 al 29 d'octubre, triplica el nombre de bars i restaurants que hi participen i aquest any vol commemorar el 175è aniversari del tren Barcelona-Mataró

Ets a Mataró un vespre de tardor. Fa un dia agradable però et falta alguna cosa per fer. Si coincideix que el dia cau entre el 13 i el 29 d’octubre, ja ho tens: la Ruta de la Tapa. Un recorregut a través de la ciutat amb parada a una sèrie d’establiments seleccionats que t’oferiran una deliciosa tapa, i una beguda per acompanyar, a un preu únic de 4 euros la combinació. Un pla idíl·lic per a gaudir d’un vespre, o migdia de tardor, a la capital del Maresme.

Consulteu aquí els bars i restaurants que participen enguany a la Ruta

La Ruta de la Tapa ja ha tancat el cartell dels bars i restaurants que hi participaran, que es tripliquen respecte a edicions anteriors, sumant més de 35 bars i restaurants. El llistat complet i la seva ubicació es poden consultar en aquest enllaç. En motiu del 175è aniversari del primer tren de la península entre Mataró i Barcelona, aquest any hi col·laboren l’Ajuntament de la ciutat i també Renfe. De tres setmanes de durada, la intenció dels organitzadors és superar la cinquantena d’establiments que hi participaran. Tot plegat, patrocinat per Cellers Ramón Bilbao.

Les persones que gaudeixin de la ruta tindran aquest any, a més, un altre incentiu: un sorteig de diferents productes dels Cellers Ramón Bilbao. Es facilitarà als clients una targeta amb el mapa de Mataró dividit en quatre parts, coincidint amb els diferents codis postals. Cada usuari haurà d'obtenir, almenys, dos segells d'establiments diferents de cada codi postal per tal de poder participar al sorteig final. És a dir, caldran un total de 8 consumicions repartides per la ciutat.

Com funciona per els clients?

Es sortejaran els següents premis:

  • Cava/nevera de 18 ampolles
  • Ampolla de 5L Ramon Bilbao Gran Reserva
  • Visita guiada a la bodega de Ramon Bilbao a Haro (La Rioja)

Han d’omplir la targeta que veieu més avall (cada establiment té butlletes) amb els 8 cercles emplenats amb stickes dels establiments, essent obligatori 1 mínim de un stick de cada codi postal. Al tenir la butlleta emplenada es dipositarà a una urna a qualsevol dels establiments participants. I posteriorment es farà el sorteig, i ho anunciarem al nostre Instagram @gremihostaleriamataro. Es pot omplir més d'una targeta per tenir més opcions!

tapa butlleta 1536x500
 

La nova junta del Gremi d’Hostaleria, coincidint amb l’any de mandat, s’ha marcat l’objectiu de donar un nou impuls a la Ruta de la Tapa. L’associació, sense ànim de lucre, respon als principis democràtics tant en l'organització com en el funcionament. Fa la representació, la defensa, la gestió i el foment dels interessos comercials, socials, professionals i tècnics dels associats. El Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme fa vint-i-cinc anys que imparteix cursos de formació ocupacional d'hostaleria. A més, des de l'any 2005 disposa d'escola pròpia, homologada pels departaments de Treball, Sanitat i Interior de la Generalitat de Catalunya.

Descobreix els participants a la Ruta de la Tapa 2023

Participants
 

 

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive